George Tătar este noul preşedinte al clubului FC Bihor Oradea Reviewed by CD on . Întrunită vineri, 30 iunie, în ședință, Adunarea Generală a Asociaților clubului FC Bihor Oradea l-a votat în funcția de președinte pe domnul George Corneliu Tă Întrunită vineri, 30 iunie, în ședință, Adunarea Generală a Asociaților clubului FC Bihor Oradea l-a votat în funcția de președinte pe domnul George Corneliu Tă Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»George Tătar este noul preşedinte al clubului FC Bihor Oradea

George Tătar este noul preşedinte al clubului FC Bihor Oradea

George Tătar este noul preşedinte al clubului FC Bihor Oradea

Întrunită vineri, 30 iunie, în ședință, Adunarea Generală a Asociaților clubului FC Bihor Oradea l-a votat în funcția de președinte pe domnul George Corneliu Tătar.

Născut în anul 1984, George Tătar a fost jucător la FC Bihor, la Centrul de Juniori (antrenor prof. Alexandru Muta). Este absolvent de Drept și masterand în Științe Politice. A activat în mediul privat până în anul 2012, când și-a început activitatea de la Primăria Municipiului Oradea, în prezent fiind consilierul primarului Florin Birta.

„Numirea în această funcţie mă onorează şi îmi aduce o stare de emoţie, având în vedere că am făcut parte în trecut din cadrul acestui club, fiind jucător la centrul de copii şi juniori, dar şi ştiind greutatea acestui nume, FC Bihor Oradea, care este reprezentativ pentru întregul nostru judeţ.

Îmi doresc să redăm respectul şi aprecierea clubului de fotbal fanion al judeţului, printr-o manieră profesionistă pe care dorim s-o avem cu toţii cei implicaţi în acest club, dar şi prin performanţele sportive pe care le vizăm”, a declarat George Tătar, după numirea în funcţie.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus