Încep lucrările de modernizare a stadionului Motorul din Oradea Reviewed by CD on . Stadionul „Motorul", care nu permite în prezent practicarea niciunei activități sportive, va fi modernizat cu bani de la bugetul local. Consiliul Local Oradea a Stadionul „Motorul", care nu permite în prezent practicarea niciunei activități sportive, va fi modernizat cu bani de la bugetul local. Consiliul Local Oradea a Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Încep lucrările de modernizare a stadionului Motorul din Oradea

Încep lucrările de modernizare a stadionului Motorul din Oradea

Încep lucrările de modernizare a stadionului Motorul din Oradea

Stadionul „Motorul”, care nu permite în prezent practicarea niciunei activități sportive, va fi modernizat cu bani de la bugetul local. Consiliul Local Oradea a aprobat astăzi, 29 mai, indicatorii tehnico-economici la faza Proiect Tehnic în vederea modernizării acestui obiectiv aflat în proprietatea municipiului Oradea, urmând ca lucrările să fie demarate în cursul lunii iulie.

Localizat pe Calea Clujului, nr. 202/C, stadionul are o suprafață de joc degradată, fiind impracticabilă pentru fotbal sau alte sporturi, iar tribunele sunt în stare avansată de degradare, reprezentând un real pericol pentru eventualii utilizatori.

Prin realizarea investiției, administrația locală dorește asigurarea condițiilor optime de funcționare și de exercitare a activităților sportive. Obiectivul general al proiectului constă în realizarea drenajului terenului de fotbal cu suprafața de joc înierbată, realizarea instalației de irigare cu aspersoare automate, precum și realizarea unui corp de clădire pentru fitness și vestiare.

De asemenea, se propune realizarea unei tribune tip gradene pe două rânduri de-a lungul stadionului existent, un perete de antrenamente de 12 m lungime și 4 m înălțime, realizarea iluminatului nocturn prin montarea de stâlpi de iluminat led precum și realizarea unui gard metalic de 140 m la frontalul stradal către Calea Clujului.

Valoarea totală a lucrărilor conform proiectului de hotărâre este de 2.970.815,48 lei fără TVA. Durata de realizare a investiției este de 6 luni.

După finalizarea modernizării, stadionul va putea găzdui turnee de juniori, inclusiv cu participare internațională.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus