Urmărit național, condamnat pentru infracțiuni rutiere, depistat și încarcerat de polițiștii bihoreni Reviewed by CD on . Vineri, 18 octombrie a.c., pe raza localității bihorene Sălard, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia au depistat și reținut un bărbat de 44 de ani, Vineri, 18 octombrie a.c., pe raza localității bihorene Sălard, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia au depistat și reținut un bărbat de 44 de ani, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Urmărit național, condamnat pentru infracțiuni rutiere, depistat și încarcerat de polițiștii bihoreni

Urmărit național, condamnat pentru infracțiuni rutiere, depistat și încarcerat de polițiștii bihoreni

Urmărit național, condamnat pentru infracțiuni rutiere, depistat și încarcerat de polițiștii bihoreni

Vineri, 18 octombrie a.c., pe raza localității bihorene Sălard, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia au depistat și reținut un bărbat de 44 de ani, din comuna Sălard, urmărit național.

Judecătoria Oradea a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la un an de închisoare în regim de detenție, pentru comiterea infracțiunii de conducere fără permis.

De asemenea, sâmbătă, 19 octombrie a.c., polițiștii Secţiei nr.7 de Poliție Rurală Tileagd au depistat și reținut un bărbat de 53 de ani, din comuna Vârciorog, județul Bihor.

Judecătoria Aleșd a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 1,2 ani de închisoare în regim de detenție, pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

Ambii bărbați au fost încarcerați în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepselor la care au fost condamnați.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus