Peste 100 de conducători auto care nu au respectat legislația rutieră, sancționați de polițiștii bihoreni, în ultimele 24 de ore Reviewed by CD on . Marți, 22 octombrie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihore Marți, 22 octombrie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihore Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Peste 100 de conducători auto care nu au respectat legislația rutieră, sancționați de polițiștii bihoreni, în ultimele 24 de ore

Peste 100 de conducători auto care nu au respectat legislația rutieră, sancționați de polițiștii bihoreni, în ultimele 24 de ore

Peste 100 de conducători auto care nu au respectat legislația rutieră, sancționați de polițiștii bihoreni, în ultimele 24 de ore

Marți, 22 octombrie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

Acţiunile poliţiştilor bihoreni au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 110 sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 40.455 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 15 permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute două certificate de înmatriculare, au fost constatate cinci infracțiuni și trei tamponări.

49 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 19 participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, opt conducători auto au fost sancționați pentru neacordarea de trecere pietonilor, șase pietoni au fost sancționați pentru traversări neregulamentare, patru sancțiuni au fost aplicate pentru conducere sub influența alcoolului, iar 24 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

Diosig / Cercetat penal pentru conducere sub influența alcoolului.

Marți, 22 octombrie a.c., la ora 19.50, în localitatea bihoreană Diosig, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia au depistat în trafic un localnic de 52 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorului autoturismului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Tămășeu / Depistat în timp ce conducea un autoturism, cu care tracta o remorcă neînmatriculată.

Marți, 22 octombrie a.c., la ora 16.00, pe drumul comunal 21/A, în localitatea bihoreană Tămășeu, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia au depistat în trafic un bărbat de 45 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism cu care tracta o remorcă neînmatriculată.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

Gheghie / La volan, fără permis.

Marți, 22 octombrie a.c., la ora 09.30, pe DN. 1, în localitatea bihoreană Gheghie, polițiștii rutieri din Aleșd au depistat în trafic un bărbat de 36 de ani, localitatea Bratca, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus