Bihoreni depistați la volan, deși nu au permis Reviewed by CD on . Duminică, 20 octombrie a.c., la ora 18.15, pe drumul comunal 45, în localitatea bihoreană Ineu, polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea au depistat în Duminică, 20 octombrie a.c., la ora 18.15, pe drumul comunal 45, în localitatea bihoreană Ineu, polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea au depistat în Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bihoreni depistați la volan, deși nu au permis

Bihoreni depistați la volan, deși nu au permis

Bihoreni depistați la volan, deși nu au permis

Duminică, 20 octombrie a.c., la ora 18.15, pe drumul comunal 45, în localitatea bihoreană Ineu, polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea au depistat în trafic o tânără de 20 de ani, din comuna Ineu, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Tot duminică, 20 octombrie a.c., la ora 11.35, în localitatea bihoreană Ciocaia, polițiștii rutieri din Marghita au depistat în trafic un localnic de 32 de ani, în timp ce conducea un moped neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

De asemenea, duminică, 20 octombrie a.c., la ora 13.10, în localitatea bihoreană Sântelec a fost depistat în trafic un localnic de 46 de ani, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Vineri, 18 octombrie a.c., la ora 06.30, polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd au depistat în trafic un bărbat de 39 de ani, din comuna Țețchea, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În fiecare dintre cazuri a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus