Urmărit general, depistat în vama Borș Reviewed by CD on . Polițiștii de frontieră orădeni au depistat un bărbat căutat de autoritățile române, pe numele lui fiind emis un mandat de executare a unei pedepse privative de Polițiștii de frontieră orădeni au depistat un bărbat căutat de autoritățile române, pe numele lui fiind emis un mandat de executare a unei pedepse privative de Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Urmărit general, depistat în vama Borș

Urmărit general, depistat în vama Borș

Urmărit general, depistat în vama Borș

Polițiștii de frontieră orădeni au depistat un bărbat căutat de autoritățile române, pe numele lui fiind emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de abuz de încredere.

În data de 03.10.2016, în jurul orei 01.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș — I.T.P.F. Oradea, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților specifice trecerii frontierei, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul român Stelian G., în vârstă de 36 de ani, din județul Sibiu.

În momentul efectuării verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autoritățile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de abuz de încredere.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus