Oșorhei: Implicat într-un eveniment rutier fără victime, în timp ce conducea fără permis și sub influența alcoolului Reviewed by CD on . Duminică, 16 septembrie a.c., la ora 18.15, polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea au depistat în trafic un bărbat de 56 de ani, din localitatea Oșorh Duminică, 16 septembrie a.c., la ora 18.15, polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea au depistat în trafic un bărbat de 56 de ani, din localitatea Oșorh Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Oșorhei: Implicat într-un eveniment rutier fără victime, în timp ce conducea fără permis și sub influența alcoolului

Oșorhei: Implicat într-un eveniment rutier fără victime, în timp ce conducea fără permis și sub influența alcoolului

Oșorhei:  Implicat într-un eveniment rutier fără victime, în timp ce conducea fără permis și sub influența alcoolului

Duminică, 16 septembrie a.c., la ora 18.15, polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea au depistat în trafic un bărbat de 56 de ani, din localitatea Oșorhei, județul Bihor, care, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 1, în localitatea Oșorhei, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, a fost implicat într-un eveniment rutier fără victime.

De asemenea, în urma testării sale cu aparatul etilotest, s-a constatat că bărbatul prezenta o concentrație alcoolică de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus