Oșorhei: Reţinut de poliţişti după ce a părăsit locul unui accident, în care a fost implicat Reviewed by CD on . Miercuri, 29 martie a.c., la ora 21.30, pe D.N.1, în afara localității bihorene Oșorhei, un bărbat de 32 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un a Miercuri, 29 martie a.c., la ora 21.30, pe D.N.1, în afara localității bihorene Oșorhei, un bărbat de 32 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un a Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Oșorhei: Reţinut de poliţişti după ce a părăsit locul unui accident, în care a fost implicat

Oșorhei: Reţinut de poliţişti după ce a părăsit locul unui accident, în care a fost implicat

Oșorhei: Reţinut de poliţişti după ce a părăsit locul unui accident, în care a fost implicat

Miercuri, 29 martie a.c., la ora 21.30, pe D.N.1, în afara localității bihorene Oșorhei, un bărbat de 32 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanță laterală corespunzătoare în timpul deplasării şi a accidentat ușor un bărbat de 27 de ani, din comuna Oșorhei, care se deplasa pe bicicletă, în aceeași direcție.

După producerea accidentului rutier, conducătorul autoturismului a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiei, fiind identificat cu operativitate de poliţiştii rutieri. În urma testării conducătorului autoturismului cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii Serviciu Rutier şi cei ai Biroului Rutier Oradea l-au reţinut pe orădeanul de 32 de ani pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus