Oșorhei: Coliziune în timpul unei depășiri Reviewed by CD on . Vineri, 3 august a.c., la ora 16.00, pe D.N. 1, în afara localității bihorene Oșorhei, un tânăr de 21 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un auto Vineri, 3 august a.c., la ora 16.00, pe D.N. 1, în afara localității bihorene Oșorhei, un tânăr de 21 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un auto Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Oșorhei: Coliziune în timpul unei depășiri

Oșorhei: Coliziune în timpul unei depășiri

Oșorhei: Coliziune în timpul unei depășiri

Vineri, 3 august a.c., la ora 16.00, pe D.N. 1, în afara localității bihorene Oșorhei, un tânăr de 21 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Oradea – Aleşd, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea virajului înspre stânga și a intrat în coliziune cu un autoturism condus în aceeași direcție de un bărbat de 30 de ani, din Oradea, care se angajase în depășirea sa.

În urma accidentului rutier, conducătorul primului autoturism a suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus