Operațiune periculoasă de stingere a unui incendiu izbucnit la o clădire din Oradea Reviewed by CD on . Marți, 14 martie a.c., pompierii militari orădeni au prevenit producerea unei deflagrații, pe strada Eroul Marius Cosma din municipiu, acționând la o temperatur Marți, 14 martie a.c., pompierii militari orădeni au prevenit producerea unei deflagrații, pe strada Eroul Marius Cosma din municipiu, acționând la o temperatur Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Operațiune periculoasă de stingere a unui incendiu izbucnit la o clădire din Oradea

Operațiune periculoasă de stingere a unui incendiu izbucnit la o clădire din Oradea

Operațiune periculoasă de stingere a unui incendiu izbucnit la o clădire din Oradea

Marți, 14 martie a.c., pompierii militari orădeni au prevenit producerea unei deflagrații, pe strada Eroul Marius Cosma din municipiu, acționând la o temperatură de aproximativ 7500, pentru evacuarea unor butelii cu acetilenă și oxigen aflate în subsolul incendiat al unei clădiri.
La ora 13.28, ISU Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui incendiu la subsolul unei clădiri situate pe strada Eroul Marius Cosma din Oradea, apelantul precizând faptul că în interior se află 6 butelii (4 cu acetilenă și 2 cu oxigen).

Pentru gestionarea evenimentului, la adresa indicată au intervenit de urgență, echipajele Detașamentului 1 Oradea, cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă și o autospecială de descarcerare, respectiv un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Echipajele de pompieri au intervenit concomitent pentru stingerea incendiului și evacuarea buteliilor, împiedicând producerea unei deflagrații, după care au acționat la fața locului, până în jurul orei 14.50, pentru lichidarea ultimelor focare și înlăturarea efectelor negative ale evenimentului.
În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat de utilizarea unui aparat de tăiere, fără respectarea normelor de apărare împotriva incendiilor.

Au ars deșeuri ( de lemn, hârtie etc.) aflate în subsolul clădirii.

Din fericire, nu au existat persoane rănite.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus