Începe campania de igienizare și întreținere a domeniului public în Oradea Reviewed by CD on . A venit primăvara și o dată cu ea începe și campania de igienizare și întreținere a domeniului public din municipiul Oradea. Administrația publică locală demare A venit primăvara și o dată cu ea începe și campania de igienizare și întreținere a domeniului public din municipiul Oradea. Administrația publică locală demare Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Începe campania de igienizare și întreținere a domeniului public în Oradea

Începe campania de igienizare și întreținere a domeniului public în Oradea

Începe campania de igienizare și întreținere a domeniului public în Oradea

A venit primăvara și o dată cu ea începe și campania de igienizare și întreținere a domeniului public din municipiul Oradea. Administrația publică locală demarează luni, 20 martie, această campanie, care se adresează tuturor regiilor autonome, societăților comerciale, instituțiilor publice, asociațiilor de proprietari și persoanelor fizice din oraș, respectând obligațiile legale și cele stabilite în cadrul acestei acțiuni, care se va derula până în 14 aprilie 2023.

Campania de igienizare și întreținere a domeniului public se va desfășura pe zone, astfel:

20 – 24 martie, zona 1 – str. Republicii – str.Magheru, str. Piața București, str. Șirul Canonicilor, str. Făcliei – Silvaș;
27 – 31 martie, zona 2 – cartierele Rogerius, Episcopia, Oncea și Olosig;
3 – 7 aprilie, zona 3 – cartierele Ioșia, Ioșia Nord, Europa și Grigorescu;
10 – 14 aprilie 2023, zona – cartierele Nufărul, Velența, Dragoș Vodă, Tineretului.

Lucrările specifice sezonului constau în: adunat/colectat deșeuri de pe spațiile verzi și locurile de joacă, greblat frunze și crengi, măturat alei, platforme betonate/asfaltate și golit coșuri pentru deșeuri.

Acțiunea de igienizare a domeniului public vizează spațiile verzi, scuarurile și aliniamentele stradale aflate sub incidenta acordurilor cadru/contractelor subsecvente, respectiv a contractului de delegare a serviciului public de salubrizare în municipiul Oradea. În aceeași perioadă sunt propuse spre curățare/spălare/vopsire: indicatoarele de circulație, stâlpii de iluminat, băncile de odihnă din parcuri și echipamentele de joacă din oraș.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus