Parcarea Park & Ride de lângă Catedrala Ortodoxă din Oradea prinde contur Reviewed by CD on . Progres vizibil al lucrărilor la parcarea Park & Ride din Centrul Civic: constructorul a început execuția diafragmelor din beton armat, de lângă Catedrala O Progres vizibil al lucrărilor la parcarea Park & Ride din Centrul Civic: constructorul a început execuția diafragmelor din beton armat, de lângă Catedrala O Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Parcarea Park & Ride de lângă Catedrala Ortodoxă din Oradea prinde contur

Parcarea Park & Ride de lângă Catedrala Ortodoxă din Oradea prinde contur

Parcarea Park & Ride de lângă Catedrala Ortodoxă din Oradea prinde contur

Progres vizibil al lucrărilor la parcarea Park & Ride din Centrul Civic: constructorul a început execuția diafragmelor din beton armat, de lângă Catedrala Ortodoxă, în zona corpului P3 a parcării, precum și în zona adiacentă șantierului pasajelor subterane din Piața Emanuil Gojdu.

Cofrarea grinzilor și a planșeului a ajuns la 50% în corpul P1 al parcării (cel dinspre Banca Românească), fiind armate deja în procent de 30%. După finalizarea etapei de cofrare, în  perioada imediat următoare se va trece la etapa turnării planșeului din beton, atât pentru P1 cât și pentru P2 – corpul din spatele Catedralei Ortodoxe, înspre Cetatea Oradea.

În ultimele trei luni, au fost realizate fundația și stâlpii de susținere ai corpului P1, precum și canalizarea pluvială și menajeră. De asemenea, au fost relocate rețelele de agent termic primar și canalizarea menajeră și pluvială aferente Catedralei Ortodoxe. Aceleași lucrări au fost efectuate și la corpul P2, situat în zona din spatele Catedralei Ortodoxe, unde se mai lucrează la canalizarea pluvială și menajeră.

La corpul P3, din zona dinspre CEC, au fost începute lucrările de infrastructură – fundații și umplutura cu balast.

Lucrările de la parcare sunt corelate cu proiectele ce se desfășoară în vecinătate: pasajul subteran din Piața Emanuil Gojdu și înlocuirea rețelelor de termoficare.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus