Un bărbat cuprins de flăcări a decedat miercuri seara, în Oradea Reviewed by CD on . În seara zilei de miercuri, 15 martie a.c., la ora 18.33, un apelant al numărului unic 112 a sesizat Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județ În seara zilei de miercuri, 15 martie a.c., la ora 18.33, un apelant al numărului unic 112 a sesizat Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județ Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Un bărbat cuprins de flăcări a decedat miercuri seara, în Oradea

Un bărbat cuprins de flăcări a decedat miercuri seara, în Oradea

Un bărbat cuprins de flăcări a decedat miercuri seara, în Oradea

În seara zilei de miercuri, 15 martie a.c., la ora 18.33, un apelant al numărului unic 112 a sesizat Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor, cu privire la faptul că a văzut o persoană cuprinsă de flăcări, într-un gang de lângă un bloc de pe strada Piața Emanuil Gojdu din municipiul Oradea.
La fața locului au ajuns în cel mai scurt timp, două echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

Pompierii au stins rapid flăcările, însă, din nefericire, victima nu a mai putut fi salvată, medicul declarând decesul acesteia.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus