Încep înscrierile în clasa pregătitoare 2014 Reviewed by CD on . S-a dat startul la înscrierile în clasa pregătitoare 2014. Începând de ieri, părinții a căror copii urmează să intre în clasa zero sau clasa întâi pot afla câte S-a dat startul la înscrierile în clasa pregătitoare 2014. Începând de ieri, părinții a căror copii urmează să intre în clasa zero sau clasa întâi pot afla câte Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Încep înscrierile în clasa pregătitoare 2014

Încep înscrierile în clasa pregătitoare 2014

Încep înscrierile în clasa pregătitoare 2014

S-a dat startul la înscrierile în clasa pregătitoare 2014. Începând de ieri, părinții a căror copii urmează să intre în clasa zero sau clasa întâi pot afla câte locuri au la dispoziție școlile, iar de marți se vor organiza vizite în școli.

Potrivit programului înaintat de Ministerul Educației, ieri, 17 februarie unităţile şcolare afişează circumscripţiile şi numărul de clase pregătitoare pe care le au la dispoziţie, iar de marţi părinţii vor avea parte de sesiuni de informare la grădiniţe, urmate de vizite la şcolile dorite.

Afișarea circumscripțiilor școlare și a planului de școlarizare propus, respectiv numărul de clase pregătitoare alocate, la fiecare unitate de învățământ, inclusiv pe site-ul acesteia, dacă există, și pe site-ul inspectoratului școlar. Afișarea, la sediul fiecărei unități de învățământ și pe site-ul acesteia, dacă există, sau pe site-ul inspectoratului școlar, pentru unitățile de învățământ care nu au site propriu, a informațiilor care permit părinților să cunoască activitatea specifică clasei pregătitoare din cadrul unității, cum ar fi: posibilitatea organizării procesului de învățământ în cadrul unei grădinițe aflate în structura școlii sau în consorțiu cu școala, posibilitatea organizării programului „Școala după școală”, fotografii ale spațiului în care se desfășoară activitatea la clasa pregătitoare.

Tot ieri a fost afișat și programului de evaluare a dezvoltării psihosomatice a copiilor solicitată de părinți, în conformitate cu prevederile din Metodologia de înscriere a copiilor în învățământul primar pentru anul școlar 2014-2015.

În perioada 24 februarie -14 martie va avea loc efectiv înscrierea elevilor. Completarea de către părinți, online sau la unitatea de învățământ la care solicită înscrierea copiilor, a cererilor-tip de înscriere. Validarea cererilor-tip de înscriere la unitatea de învățământ la care solicit înscrierea copiilor, zilnic, în intervalul orar 8,00- 20,00 (luni-vineri), respectiv 8,00-13,00 (sâmbăta).

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus