Primăria a dat ordinul de începere a lucrărilor de modernizare a străzilor Reviewed by CD on . Locuitorii străzilor Molidului, Nojoridului şi Episcop Vasile Hossu vor călca pe asfalt, începând din vară, la ieşirea din curte. Viceprimarul Mircea Mălan s-a Locuitorii străzilor Molidului, Nojoridului şi Episcop Vasile Hossu vor călca pe asfalt, începând din vară, la ieşirea din curte. Viceprimarul Mircea Mălan s-a Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Primăria a dat ordinul de începere a lucrărilor de modernizare a străzilor

Primăria a dat ordinul de începere a lucrărilor de modernizare a străzilor

Primăria a dat ordinul de începere a lucrărilor de modernizare a străzilor

Locuitorii străzilor Molidului, Nojoridului şi Episcop Vasile Hossu vor călca pe asfalt, începând din vară, la ieşirea din curte. Viceprimarul Mircea Mălan s-a întâlnit în teren, la începutul acestei săptămâni, cu orădenii din cartierele Episcopia şi Grigorescu pentru a anunţa demararea lucrărilor de modernizare a celor trei străzi. „Ordinul de începere a lucrărilor a fost dat încă din 13 februarie”, a declarat Mălan.

Asfaltarea străzii Molidului, care face legătura cu Valea Nucului, drumul care duce la cimitirul din Episcopia, va trebui finalitată până la mijlocul lunii mai. Lucrările vor costa 894.000 lei, cu TVA inclus, şi vor fi realizate de Drumuri Orăşeneşti.

În cartierul Grigorescu, lucrările de modernizarea a străzii Nojoridului, pe porţiunea delimitată de şoseaua de centură şi strada Episcop Vasile Hossu, precum şi asfaltarea acesteia din urmă, vor fi realizate de firma Drum Construct Pericei. Lucrările din strada Nojoridului vor trebui finalizate până pe 13 mai, iar cele din Episcop Vasile Hossu au termen de predare data de 13 iulie.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus