Primul deces de gripă din Bihor Reviewed by CD on . Orădeanca a decedat la secţia de terapie intensivă a Spitalului Dr. Gavril Curteanu miercuri, în jurul orei 0:00. Femeia era nevaccinată şi mai avea şi alte afe Orădeanca a decedat la secţia de terapie intensivă a Spitalului Dr. Gavril Curteanu miercuri, în jurul orei 0:00. Femeia era nevaccinată şi mai avea şi alte afe Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Primul deces de gripă din Bihor

Primul deces de gripă din Bihor

Primul deces de gripă din Bihor

Orădeanca a decedat la secţia de terapie intensivă a Spitalului Dr. Gavril Curteanu miercuri, în jurul orei 0:00. Femeia era nevaccinată şi mai avea şi alte afecţiuni.

Probele pentru confirmare au fost transmise la Institutul Cantacuzino din Capitală, care a confirmat cauza decesului: gripă umană. Detalii despre acest caz vor fi afişate pe site-ul Institutului Naţional de Sănătate Publică.

Între timp, inspectorii sanitari bihoreni au luat legătura cu rudele victimei pentru a le face şi lor analize. Contacţii decedatei au fost izolaţi până se va dovedi că nu au şi ei gripă.

Se pare că femeia fusese recent în Ungaria, unde există un focar de gripă umană, dar oficialii nu pot încă stabili o legătură.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus