Incendii produse în Beiuș, Bogei și Lunca Reviewed by CD on . Joi, 16 februarie a.c., în jurul orei 14.35, pompierii militari din cadrul Secției Beiuș au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o societate co Joi, 16 februarie a.c., în jurul orei 14.35, pompierii militari din cadrul Secției Beiuș au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o societate co Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incendii produse în Beiuș, Bogei și Lunca

Incendii produse în Beiuș, Bogei și Lunca

Incendii produse în Beiuș, Bogei și Lunca

Joi, 16 februarie a.c., în jurul orei 14.35, pompierii militari din cadrul Secției Beiuș au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o societate comercială situată pe strada Cloșca din municipiu.

Forțele de intervenție au acționat cu operativitate, reușind să împiedice extinderea flăcărilor și să salveze bunuri de o valoare considerabilă.

Ca urmare a producerii evenimentului, provocat, cel mai probabil, de un scurtcircuit electric, au ars tabloul electric, o priză, un contor electric, un întrerupător și aproximativ 3 metri cablu electric.

Tot joi, în jurul orei 15.40, Detaşamentul de Pompieri Marghita a intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Bogei, comuna Tăuteu.

În momentul sosirii echipajelor de stingere, flăcările se manifestau la acoperișul unei construcţii auxiliare (care avea un perete comun cu locuința) și la acoperișul casei, existând riscul extinderii acestora la întreaga locuință.

Pompierii militari au localizat și lichidat incendiul în aproximativ 20 de minute, împiedicând propagarea acestuia la încăperile casei.

Au ars aproximativ 10 metri pătrați din acoperişul magaziei, aproximativ 30 de metri pătrați din acoperișul locuinței și circa 20 de kilograme de rumeguș.

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat drept cauză probabilă a evenimentului, utilizarea focului deschis în spaţii închise, în interiorul magaziei fiind improvizată o afumătoare.

În cursul nopții de joi spre vineri, 17 februarie a.c., între orele 03.00 – 03.25, echipajele Stației de Pompieri Ștei au acționat pentru gestionarea unui eveniment similar, produs la o gospodărie din localitatea Lunca.

Incendiul, provocat și în acest caz, de utilizarea focului deschis în spaţii închise, s-a soldat cu arderea afumătoarei și a unei suprafețe de circa cinci metri pătrați de acoperiș.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus