Oradea: Locurile de joacă din municipiu, inventariate în vederea reparaţiilor Reviewed by CD on . Serviciul Lucrări şi Servicii Publice din cadrul Direcției Tehnice din cadrul Primăriei Oradea a inventariat în cursul acestei luni 57 de spații de joacă din to Serviciul Lucrări şi Servicii Publice din cadrul Direcției Tehnice din cadrul Primăriei Oradea a inventariat în cursul acestei luni 57 de spații de joacă din to Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Oradea: Locurile de joacă din municipiu, inventariate în vederea reparaţiilor

Oradea: Locurile de joacă din municipiu, inventariate în vederea reparaţiilor

Oradea: Locurile de joacă din municipiu, inventariate în vederea reparaţiilor

Serviciul Lucrări şi Servicii Publice din cadrul Direcției Tehnice din cadrul Primăriei Oradea a inventariat în cursul acestei luni 57 de spații de joacă din totalul de 97 aflate pe raza municipiului Oradea, acțiunea continuând până săptămâna viitoare.

Această acțiune de inventariere se face constant, de două ori pe lună și urmăreșe starea în care se află aparatele de joacă.

Din cele 57 de de spații de joacă inventariate, la doar 7 locații s-au constatat mici defecțiuni sau efecte ale acțiunilor de vandalism, precum: împrejmuire metalică dezlipită, șezut de leagăn crăpat și trepte din lemn pe care se urcă la tobogane, demontate și furate. Toate aparatele defecte din spaţiile de joacă urmează să fie reparate sau înlocuite în perioada care urmează.

În ceea ce privește nisipul de la locurile de joacă, la fel ca în fiecare an, la începutul trimestrului II (luna aprilie), acesta va fi înlocuit/completat.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus