Incendiu la un autoturism parcat pe strada Sfântul Apostol Andrei din Oradea Reviewed by CD on . Miercuri, 15 februarie a.c., în jurul orei 17.35, un apelant al numărului unic 112 solicita intervenția echipajelor de pompieri militari pentru stingerea unui i Miercuri, 15 februarie a.c., în jurul orei 17.35, un apelant al numărului unic 112 solicita intervenția echipajelor de pompieri militari pentru stingerea unui i Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incendiu la un autoturism parcat pe strada Sfântul Apostol Andrei din Oradea

Incendiu la un autoturism parcat pe strada Sfântul Apostol Andrei din Oradea

Incendiu la un autoturism parcat pe strada Sfântul Apostol Andrei din Oradea

Miercuri, 15 februarie a.c., în jurul orei 17.35, un apelant al numărului unic 112 solicita intervenția echipajelor de pompieri militari pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism staționat într-o parcare de pe strada Sfântul Apostol Andrei din municipiul Oradea.

La fața locului s-au deplasat cu operativitate echipajele Detașamentului 2 de Pompieri Oradea, care au au localizat și lichidat incendiul în aproximativ 10 minute de la primirea apelului, împiedicând propagarea flăcărilor la întregul autovehicul.

Cercetările efectuate au relevat drept cauză probabilă a evenimentului, un conductor electric defect sau cu izolație deteriorată. Flăcările au afectat materialele combustibile din compartimentul motor și aproximativ doi metri liniari de conductor electric.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus