Incendiu la o autoutilitară, în municipiul Beiuș Reviewed by CD on . Luni, 11 martie, în jurul orei 11.20, în urma unui apel primit prin Sistemul Unic 112, pompierii Secției Beiuș au fost alertați pentru stingerea unui incendiu p Luni, 11 martie, în jurul orei 11.20, în urma unui apel primit prin Sistemul Unic 112, pompierii Secției Beiuș au fost alertați pentru stingerea unui incendiu p Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incendiu la o autoutilitară, în municipiul Beiuș

Incendiu la o autoutilitară, în municipiul Beiuș

Incendiu la o autoutilitară, în municipiul Beiuș

Luni, 11 martie, în jurul orei 11.20, în urma unui apel primit prin Sistemul Unic 112, pompierii Secției Beiuș au fost alertați pentru stingerea unui incendiu produs la o autoutilitară parcată pe strada Samuil Vulcan din municipiu.

La sosirea forțelor de intervenţie, flăcările se manifestau violent în partea din față a mașinii. Pompierii militari au localizat şi lichidat incendiul în limitele găsite, împiedicând propagarea acestuia la întregul autovehicul și la autoturismele aflate în apropiere.

În urma producerii evenimentului, a cărui cauză probabilă a constituit-o un scurtcircuit determinat de un cablu electric defect, au ars materialele combustibile din compartimentul motor, farurile și bara față, deteriorându-se totodată parbrizul și elemente de caroserie.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus