Incendii produse în Beiuș, Tămășeu și Fegernicu Nou Reviewed by CD on . Luni, 10 iulie a.c., între orele 14.50-16.35, pompierii militari din cadrul Secției Beiuș au localizat și lichidat un incendiu produs la un teren din localitate Luni, 10 iulie a.c., între orele 14.50-16.35, pompierii militari din cadrul Secției Beiuș au localizat și lichidat un incendiu produs la un teren din localitate Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incendii produse în Beiuș, Tămășeu și Fegernicu Nou

Incendii produse în Beiuș, Tămășeu și Fegernicu Nou

Incendii produse în Beiuș, Tămășeu și Fegernicu Nou

Luni, 10 iulie a.c., între orele 14.50-16.35, pompierii militari din cadrul Secției Beiuș au localizat și lichidat un incendiu produs la un teren din localitate, cel mai probabil din cauza utilizării focului deschis în spații deschise fără respectarea normelor de apărare împotriva incendiilor. Suprafața afectată de arderea vegetației uscate a fost de aproximativ 3.5 hectare.

În jurul orei 15.55, echipajele Detașamentului 2 de Pompieri Oradea au intervenit la un eveniment survenit în împrejurări determinante similare, în localitatea Tămășeu. Timp de aproximativ 4 ore și 30 de minute, trei echipaje de pompieri militari au acționat pentru stingerea incendiului produs la o șură și pentru înlăturarea efectelor negative ale evenimentului, soldat cu arderea construcției și a circa 1300 baloți de paie.

În seara aceleiași zile, între orele 19.10-20.05, pompierii militari din cadrul Gărzii Sălard au localizat și lichidat un incendiu izbucnit la o combină agricolă și propagat la o miriște din localitatea Fegernicu Nou.

Cercetările efectuate la fața locului au indicat drept cauză probabilă a evenimentului, patinarea şi frecarea unei curele de transmisie, fapt ce a provocat supraîncălzirea acesteia şi aprinderea unor resturi vegetale dintr-un compartiment al utilajului agricol.

Flăcările au afectat partea din spate a utilajului agricol și o suprafață de aproximativ cinci hectare de miriște.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus