25 cerșetori amendați de polițiștii locali din Oradea Reviewed by CD on . În vederea diminuării, respectiv stopării fenomenului persoanelor care locuiesc în adăposturi improvizate sau care apelează în mod repetat la mila publică, patr În vederea diminuării, respectiv stopării fenomenului persoanelor care locuiesc în adăposturi improvizate sau care apelează în mod repetat la mila publică, patr Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»25 cerșetori amendați de polițiștii locali din Oradea

25 cerșetori amendați de polițiștii locali din Oradea

25 cerșetori amendați de polițiștii locali din Oradea

În vederea diminuării, respectiv stopării fenomenului persoanelor care locuiesc în adăposturi improvizate sau care apelează în mod repetat la mila publică, patrulele din cadrul Poliţiei Locale Oradea au desfăşurat acţiuni de identificare, sancţionare şi îndrumare către localităţile de domiciliu ale acestora.

Astfel, la sfârșitul lunii iunie, într-o singură zi, poliţiştii locali au identificat 25 de persoane apte de muncă care apelau, în mod repetat, la mila publică, în municipiul Oradea. Persoanele au fost identificate, sancţionate şi transportate la Azilul de Noapte Gutenberg, fiind aplicate sancţiuni în valoare de 5.200 lei.

În continuare poliţiştii locali vor efectua patrulări şi acţiuni de identificare a acestor persoane.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus