Incendiu produs la o locuință din Beiuș Reviewed by CD on . În data de 04.07.2017, în jurul orei 00.50, Secția de Pompieri Beiuș a fost alertată pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință situată pe strada Plopi În data de 04.07.2017, în jurul orei 00.50, Secția de Pompieri Beiuș a fost alertată pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință situată pe strada Plopi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incendiu produs la o locuință din Beiuș

Incendiu produs la o locuință din Beiuș

Incendiu produs la o locuință din Beiuș

În data de 04.07.2017, în jurul orei 00.50, Secția de Pompieri Beiuș a fost alertată pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință situată pe strada Plopilor din localitate.

La sosirea forțelor de intervenție, flăcările se manifestau la nivelul unei camere și al acoperișului, existând riscul extinderii acestora la întreaga casă și la o locuință vecină, al cărei proprietar, observând flăcările, a solicitat prin Sistemul Unic 112, intervenția echipajelor de pompieri.

Pompierii militari au acționat cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, reușind să localizeze incendiul în limitele găsite și să împiedice propagarea acestuia la celelalte trei încăperi ale locuinței și la casa învecinată.

Ca urmare a producerii evenimentului, au ars 2 canapele, 3 uși din lemn și o suprafață de circa 50 de metri pătrați din acoperișul locuinței.

Cercetările efectuate la fața locului au relevat faptul că, incendiul a fost, cel mai probabil, provocat în mod intenționat de către o persoană a cărei identitate urmează a fi stabilită de organele abilitate.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus