Femeie de 90 de ani, căzută în locuința proprie, salvată de pompierii orădeni Reviewed by CD on . În cursul nopții de marți spre miercuri, 05 iulie, în jurul orei 02.15, un apelant al numărului unic 112, solicita intervenția echipajelor specializate pe strad În cursul nopții de marți spre miercuri, 05 iulie, în jurul orei 02.15, un apelant al numărului unic 112, solicita intervenția echipajelor specializate pe strad Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Femeie de 90 de ani, căzută în locuința proprie, salvată de pompierii orădeni

Femeie de 90 de ani, căzută în locuința proprie, salvată de pompierii orădeni

Femeie de 90 de ani, căzută în locuința proprie, salvată de pompierii orădeni

În cursul nopții de marți spre miercuri, 05 iulie, în jurul orei 02.15, un apelant al numărului unic 112, solicita
intervenția echipajelor specializate pe strada Sfântul Apostol Andrei din Oradea, pentru salvarea vecinei sale, aflată într-o situație de urgență.

La fața locului au fost mobilizați pompierii Detașamentului 2 Oradea, care acționând cu accesoriile și echipamentele din dotare, au pătruns în apartamentul indicat de apelant, găsind-o pe proprietară căzută în dormitor, în stare de conștiență, dar cu probleme de natură medicală.

Pompierii militari paramedici din cadrul aceleiași subunități i-au acordat nonagenarei primul ajutor calificat, transportând-o ulterior la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus