A treia ediție a cardului turistic oficial Oradea City Card Reviewed by CD on . Primăria Oradea, prin Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (APTOR), lansează în luna mai a treia ediție a cardului turistic oficial Orad Primăria Oradea, prin Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (APTOR), lansează în luna mai a treia ediție a cardului turistic oficial Orad Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»A treia ediție a cardului turistic oficial Oradea City Card

A treia ediție a cardului turistic oficial Oradea City Card

A treia ediție a cardului turistic oficial Oradea City Card

Primăria Oradea, prin Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (APTOR), lansează în luna mai a treia ediție a cardului turistic oficial Oradea City Card.

Cu acest prilej, agenții economici care își desfășoară activitatea în domeniul turistic sau domenii conexe turismului (restaurante, magazine, servicii turistice etc.) sunt invitați să devină parteneri ai acestui proiect. Statutul de partener al pachetului Oradea City Card se obține prin acordarea unei reduceri celor care achiziționează pachetul, sub forma unui cupon. De asemenea, partenerii vor fi prezentați și pe siteul oficial al cardului: www.oradeacitycard.ro

Pachetul Oradea City Card conține card de transport public valabil 48 de ore, harta orașului și o broșură cu reduceri la toți partenerii proiectului.

Distribuția acestuia se va face prin intermediul chioșcurilor OTL din cele mai importante zone ale orașului, partenerii proiectului (condiționat de existența unei solicitări), hoteluri și obiective turistice.

Pentru 2017 se va realiza tiraj de 1.000 de exemplare.

Intenția de participare trebuie exprimată până în data de 10 martie 2017, la adresa de email: oradeaturism@gmail.com.

 

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus