Ziua de 1 Martie, sărbătorită de polițiștii bihoreni în trafic și alături de copii Reviewed by CD on . Astăzi, 1 martie a.c., începând cu ora 11.00, continuând tradiţia anilor precedenţi, poliţiştii Serviciului Rutier şi poliţiştii Compartimentului de Prevenire a Astăzi, 1 martie a.c., începând cu ora 11.00, continuând tradiţia anilor precedenţi, poliţiştii Serviciului Rutier şi poliţiştii Compartimentului de Prevenire a Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Ziua de 1 Martie, sărbătorită de polițiștii bihoreni în trafic și alături de copii

Ziua de 1 Martie, sărbătorită de polițiștii bihoreni în trafic și alături de copii

Ziua de 1 Martie, sărbătorită de polițiștii bihoreni în trafic și alături de copii

Astăzi, 1 martie a.c., începând cu ora 11.00, continuând tradiţia anilor precedenţi, poliţiştii Serviciului Rutier şi poliţiştii Compartimentului de Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au acţionat în trafic, în municipiul Oradea, pentru a oferi doamnelor şi domnişoarelor participante la trafic mărţişoare şi recomandări preventive, marcând astfel, simbolic, Ziua de 1 Martie.

De asemenea, poliţiştii de prevenire bihoreni au desfăşurat activităţi informativ-preventive la Grădiniţa cu Program Normal „Lumina” şi Centrul de Zi al Fundaţiei „Est Europa” din municipiul Oradea. În cadrul acestor activităţi, pe lângă sfaturi şi recomandări preventive, poliţiştii de prevenire bihoreni le-au oferit copiilor prezenţi şi mărtişoare, simboluri ale renaşterii naturii.

Totodată, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor a fost organizată expoziţia „Vestitorii Primăverii”, cu mărţişoare confecţionate de copii din cadrul a trei centre de plasament ale D.G.A.S.P.C. Bihor.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus