Incendiu în Bogei provocat, cel mai probabil, de autoaprinderea plantelor furajere Reviewed by CD on . Pompierii militari din cadrul Detașamentului Marghita au fost mobilizați pentru stingerea unui incendiu izbucnit în curtea unei gospodării din localitatea Bogei Pompierii militari din cadrul Detașamentului Marghita au fost mobilizați pentru stingerea unui incendiu izbucnit în curtea unei gospodării din localitatea Bogei Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incendiu în Bogei provocat, cel mai probabil, de autoaprinderea plantelor furajere

Incendiu în Bogei provocat, cel mai probabil, de autoaprinderea plantelor furajere

Incendiu în Bogei provocat, cel mai probabil, de autoaprinderea plantelor furajere

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Marghita au fost mobilizați pentru stingerea unui incendiu izbucnit în curtea unei gospodării din localitatea Bogei, comuna Tăuteu, cel mai probabil, din cauza autoaprinderii plantelor furajere.

În momentul sosirii echipajelor la adresa indicată de apelantul numărului unic 112, ardeau generalizat baloții de plante furajere, depozitați în stive compacte în curtea gospodăriei, un autoturism și un moped.

Pompierii militari au acționat cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă realizând concomitent dispozitive pentru localizarea și lichidarea incendiului, respectiv pentru protecția casei învecinate aflate la câțiva centimetri de focare. La acțiunea de stingere au participat și membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Tăuteu, care au intervenit cu un buldoexcavator, cu ajutorul căruia forțele de intervenție au acționat pentru înlăturarea efectelor negative ale evenimentului.

În urma producerii incendiului, au ars plantele furajere, un autoturism și un moped parcate lângă baloți și aproximativ patru metri pătrați din acoperișul locuinței învecinate, echipajele de pompieri reușind să împiedice propagarea flăcărilor la întregul acoperiș, construit pe o suprafață de circa 120 de metri pătrați, precum și la încăperile casei expuse riscului de incendiere.

Din fericire, nu au existat persoane rănite.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus