Incendii produse în cursul nopții, în Oradea și Ponoară Reviewed by CD on . În cursul nopții de luni spre marți, 08 mai a.c., în jurul orei 00.35, în urma unui apel primit prin Sistemul Unic de Urgență 112, pompierii Stației Aleșd au in În cursul nopții de luni spre marți, 08 mai a.c., în jurul orei 00.35, în urma unui apel primit prin Sistemul Unic de Urgență 112, pompierii Stației Aleșd au in Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incendii produse în cursul nopții, în Oradea și Ponoară

Incendii produse în cursul nopții, în Oradea și Ponoară

Incendii produse în cursul nopții, în Oradea și Ponoară

În cursul nopții de luni spre marți, 08 mai a.c., în jurul orei 00.35, în urma unui apel primit prin Sistemul Unic de Urgență 112, pompierii Stației Aleșd au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la un adăpost de animale din cadrul unei gospodării situate în localitatea Ponoară, comuna Bratca.

La sosirea echipajelor de stingere, arderea era generalizată, construcția din lemn, cu o suprafață de aproximativ 40 de metri pătrați, fiind mistuită de flăcări. În momentul producerii incendiului, în adăpost nu se afla niciun animal.

Incendiul, a cărui cauză probabilă a constituit-o folosirea intenționată a sursei de aprindere, a fost stins în jurul orei 01.20, pompierii militari împiedicând propagarea acestuia la locuință.
În aceeași noapte, între orele 00.55 – 01.20, un echipaj de pompieri militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea a acționat pentru stingerea unui incendiu produs la Podul Intelectualilor din municipiu.

În urma evenimentului, generat cel mai probabil de fumatul în locuri nepermise, au ars izolația de plastic de pe arcadele podului și circa 500 de kilograme deșeuri menajere.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus