Incendiu la o locuință de pe strada Aurora din Oradea Reviewed by CD on . Vineri, 04 mai a.c., în jurul orei 18.25, pompierii militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pent Vineri, 04 mai a.c., în jurul orei 18.25, pompierii militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pent Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incendiu la o locuință de pe strada Aurora din Oradea

Incendiu la o locuință de pe strada Aurora din Oradea

Incendiu la o locuință de pe strada Aurora din Oradea

Vineri, 04 mai a.c., în jurul orei 18.25, pompierii militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă situată pe strada Aurora din municipiu.

Echipajele de pompieri au localizat şi lichidat operativ incendiul, care se manifesta violent la bucătăria locuinţei, reuşind să împiedice propagarea acestuia la celelalte încăperi și să salveze astfel bunuri de o valoare considerabilă.

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat drept cauză probabilă a evenimentului, un aparat electric lăsat sub tensiune. Pagubele înregistrate au constat în mobilier, o ușă şi electrocasnice aflate în încăperea afectată de flăcări.

Din fericire nu au existat persoane rănite.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus