Ziua Europei, marcată azi la Oradea Reviewed by CD on . Primarul Ilie Bolojan împreună cu viceprimarul Florin Birta au depus azi, 9 mai, la Statuia Ostașului Român din Parcul 1 Decembrie, o coroană de flori din parte Primarul Ilie Bolojan împreună cu viceprimarul Florin Birta au depus azi, 9 mai, la Statuia Ostașului Român din Parcul 1 Decembrie, o coroană de flori din parte Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Ziua Europei, marcată azi la Oradea

Ziua Europei, marcată azi la Oradea

Ziua Europei, marcată azi la Oradea

Primarul Ilie Bolojan împreună cu viceprimarul Florin Birta au depus azi, 9 mai, la Statuia Ostașului Român din Parcul 1 Decembrie, o coroană de flori din partea Primăriei Oradea, în cadrul ceremoniilor militare organizate de Prefectura județului Bihor cu ocazia Zilei Europei, Zilei Independenţei de Stat a României și Zilei Victoriei Naţiunilor Unite în Europa.

Manifestările au debutat cu prezentarea onorului, salutarea drapelului de luptă şi a gărzii de onoare și au continuat cu intonarea Imnului Oficial al Europei precum şi a Imnului Naţional al României, urmate de o ceremonie religioasă şi alocuţiuni cu privire la semnificaţia evenimentului.

Prefectul județului Bihor, Ioan Mihaiu, a transmis mesajul prim-ministrului Viorica Dăncilă cu ocazia acestei zile, iar profesorul universitar Mihai Drecin a vorbit celor prezenți despre semnificația evenimentului.

La finalul alocuţiunilor, corul „Ariston” al Liceului de Arte Oradea, condus de dirijorul Arnold Schneider, a susținut un frumos recital în fața Statuii Ostașului Român.

Ceremonia din Parcul 1 Decembrie s-a încheiat cu depuneri de coroane, jerbe şi buchete de flori la Statuia Ostaşului Român.

La finalul evenimentului a avut loc defilarea gărzii de onoare.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus