Două femei au murit într-un incendiu provocat de explozia unei butelii Reviewed by CD on . O dramă s-a consumat în această dimineaţă în localitatea bihoreană Şişterea. Două femei au murit într-un incendiu, provocat de explozia unei butelii. Un bărbat O dramă s-a consumat în această dimineaţă în localitatea bihoreană Şişterea. Două femei au murit într-un incendiu, provocat de explozia unei butelii. Un bărbat Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Două femei au murit într-un incendiu provocat de explozia unei butelii

Două femei au murit într-un incendiu provocat de explozia unei butelii

Două femei au murit într-un incendiu provocat de explozia unei butelii

O dramă s-a consumat în această dimineaţă în localitatea bihoreană Şişterea. Două femei au murit într-un incendiu, provocat de explozia unei butelii. Un bărbat aflat în casa afectată de flăcări a fost dus de urgenţă la Spitalul Judeţean din Oradea.

Jumătate din acoperişul casei aflată chiar în centrul satului Şişterea a fost distrusă în urma incendiului violent. Martorii spun că flăcările au izbucnit după ce o butelie a explodat.

„Am văzut o flacără mare, a fost un bătrân afară, de fapt, soţul doamnei care a murit a zis că a explodat o butelie.”

Două femei aflate în casă au fost găsite moarte de către pompierii chemați să stingă incendiul. Un bărbat care a suferit și el arsuri a fost dus de urgență la spital.

„Am găsit un bărbat cu arsuri grad 2 la nivelul superior drept şi grad 1 la nivelul feţei şi încă două victime, care, din păcate, erau decedate, carbonizate în locuinţă”, spune dr. Alexandru Mateoc, medic specialist în cadrul UPU Spitalul Judeţean Oradea.

Pompierii investighează situația, ca să determine cauzele exacte ale incendiului.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus