Licitații pentru canalizăre Reviewed by CD on . Primăria municipiului Oradea dorește îmbunățățirea aspectului vizual a orașului prin desfințarea rețelelor de cablaje aeriene precum și revitalizarea zonei cent Primăria municipiului Oradea dorește îmbunățățirea aspectului vizual a orașului prin desfințarea rețelelor de cablaje aeriene precum și revitalizarea zonei cent Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Licitații pentru canalizăre

Licitații pentru canalizăre

Licitații pentru canalizăre

Primăria municipiului Oradea dorește îmbunățățirea aspectului vizual a orașului prin desfințarea rețelelor de cablaje aeriene precum și revitalizarea zonei centrale/istorice a orașului prin lucrări de reabilitare a clădirilor și a zonelor publice.

Pentru a realiza acest scop, municipalitatea intenționează să amplaseze rețele de comunicații electronice în rigole sau canalizații subterane.

Astfel, în cadrul ședinței de consiliu de azi, consilierii au aprobat organizarea unei licitații publice pentru concesionarea suprafeței de 100 mii mp teren, proprietate publică a municipiului, pe care urmează să fie realizate canalele subterane.

Prețul stabilit este: a) taxă folosință teren în valoare de 1 leu/ml/an canalizații subterane realizate; b) procent din veniturile anuale (minim 15 %) fără TVA, din rezultatul exploatării directe a canalizației, obținute de concesionar, respectiv din veniturile încasate prin închirierea de tubulatură pentru amplasare de fibră optică, închirierea de fibră optică neoperată și serviciile conexe operării canalizației subterane.

Redevența minimă de pornire a contractului reprezintă echivalentul în lei a 60 de mii de euro anual. Redevența se datorează începând cu data de 1 a lunii următoare recepției oricărui tronson din canalizația subterană realizată, dar nu mai târziu de doi ani de la data semnării contractului de concesiune.

Termenul pentru finalizarea lucrărilor de construcție a canalizației subterane în lungime de aproximativ 150-200 km va fi de cel mult doi ani de la data semnării constractului de concesiune.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus