Traficanți de droguri din Oradea, prinși în flagrant delict Reviewed by CD on . La data 13 martie 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Oradea, La data 13 martie 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Oradea, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Traficanți de droguri din Oradea, prinși în flagrant delict

Traficanți de droguri din Oradea, prinși în flagrant delict

Traficanți de droguri din Oradea, prinși în flagrant delict

La data 13 martie 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Oradea, au documentat activitatea infracțională a două persoane, cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Astfel, la aceeași dată, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus reținerea persoanelor, după ce, în seara de 12 martie 2024, acestea au fost depistate în flagrant delict, în municipiul Oradea, în timp ce ar fi comercializat aproximativ 100 de grame de 3-CMC (drog de mare risc, cunoscut sub denumirea de cristal) pentru 5.000 de lei.

Ulterior, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bihor a dispus arestarea preventivă a persoanelor, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus