Doi bărbați urmăriți internațional, depistați și încarcerați de polițiștii bihoreni Reviewed by CD on . Luni, 16 aprilie a.c., la ora 10.25, pe raza municipiului Oradea, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Oradea au depistat și reținut un b Luni, 16 aprilie a.c., la ora 10.25, pe raza municipiului Oradea, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Oradea au depistat și reținut un b Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Doi bărbați urmăriți internațional, depistați și încarcerați de polițiștii bihoreni

Doi bărbați urmăriți internațional, depistați și încarcerați de polițiștii bihoreni

Doi bărbați urmăriți internațional, depistați și încarcerați de polițiștii bihoreni

Luni, 16 aprilie a.c., la ora 10.25, pe raza municipiului Oradea, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Oradea au depistat și reținut un bărbat de 52 de ani, din comuna Baciu, județul Cluj, urmărit internațional.

Judecătoria Marghita a emis pe numele său un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 3 ani, 9 luni și 20 de zile de închisoare în regim de detenție, pentru comiterea unor infracţiuni la regimul rutier și a infracțiunii de înșelăciune.

Tot luni, 16 aprilie a.c., polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia au identificat și reținut un bărbat de 34 de ani, din localitatea Diosig, județul Bihor, urmărit internațional.

Judecătoria Oradea a emis pe numele său un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la o pedeapsă de 3 ani de închisoare cu executare, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Cele două persoane au fost încarcerate în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepselor la care au fost condamnate.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus