Bihoreni depistați în timp ce conduceau fără permis, vehicule neînmatriculate Reviewed by CD on . Duminică, 3 noiembrie a.c., la ora 17.20, pe drumul județean 767/E, în localitatea bihoreană Copăcel, polițiștii Secției nr. 5 de Poliție Rurală Oradea au depis Duminică, 3 noiembrie a.c., la ora 17.20, pe drumul județean 767/E, în localitatea bihoreană Copăcel, polițiștii Secției nr. 5 de Poliție Rurală Oradea au depis Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bihoreni depistați în timp ce conduceau fără permis, vehicule neînmatriculate

Bihoreni depistați în timp ce conduceau fără permis, vehicule neînmatriculate

Bihoreni depistați în timp ce conduceau fără permis, vehicule neînmatriculate

Duminică, 3 noiembrie a.c., la ora 17.20, pe drumul județean 767/E, în localitatea bihoreană Copăcel, polițiștii Secției nr. 5 de Poliție Rurală Oradea au depistat în trafic un localnic, în timp ce conducea un moped neînregistrat și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Sâmbătă, 2 noiembrie a.c., la ora 17.15, pe drumul comunal din localitatea bihoreană Parhida, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia au depistat în trafic un tânăr de 19 ani, din comuna Tămășeu, județul Bihor, în timp ce conducea un vehicul de tip ATV neînmatriculat.

În ambele cazuri a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus