Autoturism de lux căutat în Franța, depistat în vama Borș Reviewed by CD on . Polițiștii de frontieră bihoreni au depistat un autoturism marca Porsche Panamera, căutat de autoritățile din Franța, la volanul căruia se afla un cetățean româ Polițiștii de frontieră bihoreni au depistat un autoturism marca Porsche Panamera, căutat de autoritățile din Franța, la volanul căruia se afla un cetățean româ Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Autoturism de lux căutat în Franța, depistat în vama Borș

Autoturism de lux căutat în Franța, depistat în vama Borș

Autoturism de lux căutat în Franța, depistat în vama Borș

Polițiștii de frontieră bihoreni au depistat un autoturism marca Porsche Panamera, căutat de autoritățile din Franța, la volanul căruia se afla un cetățean român.

În data de 08.10.2016, ora 15.55, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș s-a prezentat în vederea efectuării formalităților de frontieră, pe sensul de intrare în România, cetățeanul român Constantin R., în vârstă de 42 de ani, domiciliat pe raza județului Mureș, conducând un autoturism marca Porsche Panamera, an de fabricație 2014, înmatriculat în Luxemburg.

La solicitarea polițiștilor de frontieră, șoferul a prezentat la control documentele mașinii, respectiv un certificat de înmatriculare eliberat de autoritățile din Luxemburg.

În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că autoturismul figura ca fiind bun pentru folosirea ca probă în cadrul procedurilor penale, alertă emisă de autoritățile din Franța la data de 07.07.2016.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 60.000 de euro, a fost indisponibilizat la ITPF Oradea până la finalizarea acestora.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus