Octogenară din Oradea salvată de pompierii militari de la ISU Bihor Reviewed by CD on . Duminică, 09 octombrie 2016, în jurul orei 18.00, un apelant al numărului unic 112 solicita intervenţia echipajelor specializate pe strada Posada din municipiul Duminică, 09 octombrie 2016, în jurul orei 18.00, un apelant al numărului unic 112 solicita intervenţia echipajelor specializate pe strada Posada din municipiul Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Octogenară din Oradea salvată de pompierii militari de la ISU Bihor

Octogenară din Oradea salvată de pompierii militari de la ISU Bihor

Octogenară din Oradea salvată de pompierii militari de la ISU Bihor

Duminică, 09 octombrie 2016, în jurul orei 18.00, un apelant al numărului unic 112 solicita intervenţia echipajelor specializate pe strada Posada din municipiul Oradea, pentru salvarea unei octogenare aflate într-o posibilă situaţie de urgenţă, aceasta neputând fi contactată.

La adresa indicată s-au deplasat operativ pompierii militari din cadrul Detaşamentului 2 Oradea, care, acţionând cu echipamente şi accesorii specifice, au pătruns în apartamentul situat la parter, găsind-o pe proprietară căzută în sufragerie.

Femeia, care prezenta o stare generală alterată, a fost asistată medical de pompierii militari paramedici ai Detaşamentului 2 Oradea, care au transportat-o ulterior la spital.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus