Două tragedii produse în apele din județul Bihor, în mai puțin de 24 de ore Reviewed by CD on . În mai puțin de 24 de ore, doi tineri s-au înecat în apele din județul Bihor, prima tragedie producându-se duminică, 20 august a.c., în Lacul Sântimreu, iar cea În mai puțin de 24 de ore, doi tineri s-au înecat în apele din județul Bihor, prima tragedie producându-se duminică, 20 august a.c., în Lacul Sântimreu, iar cea Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Două tragedii produse în apele din județul Bihor, în mai puțin de 24 de ore

Două tragedii produse în apele din județul Bihor, în mai puțin de 24 de ore

Două tragedii produse în apele din județul Bihor, în mai puțin de 24 de ore

În mai puțin de 24 de ore, doi tineri s-au înecat în apele din județul Bihor, prima tragedie producându-se duminică, 20 august a.c., în Lacul Sântimreu, iar cea de-a doua, luni, 21 august a.c., în apele Crișului Repede, în zona Silvaș din Oradea.
Luni, 21 august a.c., la ora 13.34, un apelant al numărului unic 112 a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor că un bărbat s-a înecat în Crișul Repede, acesta fiind scos din apă de un cetățean aflat în zonă.

Pentru salvarea tânărului, în vârstă de aproximativ 30 de ani, la fața locului s-au deplasat imediat, medicul din cadrul echipajului de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și echipajul de pompieri militari paramedici al Detașamentului 2 Oradea, cu ambulanța SMURD a subunității, precum și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ).

Echipajele SMURD și SAJ au procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare a victimei aflate în stop cardio-respirator, însă, din nefericire, tânărul nu a mai putut fi salvat, medicul declarând decesul acestuia.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus