O nouă misiune în sprijinul vieții, desfășurată de pompierii bihoreni Reviewed by CD on . În dimineața acestei zile, pompierii militari aleșdeni s-au prezentat la spitalul din localitate, pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților a căror sănăt În dimineața acestei zile, pompierii militari aleșdeni s-au prezentat la spitalul din localitate, pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților a căror sănăt Rating: 0
Ești aici: Acasă » Social»O nouă misiune în sprijinul vieții, desfășurată de pompierii bihoreni

O nouă misiune în sprijinul vieții, desfășurată de pompierii bihoreni

O nouă misiune în sprijinul vieții, desfășurată de pompierii bihoreni

În dimineața acestei zile, pompierii militari aleșdeni s-au prezentat la spitalul din localitate, pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților a căror sănătate poate fi protejată și ale căror vieți pot fi salvate prin donarea de sânge.

Gestul lor continuă seria acestor intervenții salvatoare, derulate constant, de-a lungul anilor, de pompierii bihoreni, confirmând astfel faptul că există numeroase moduri, cel în cauză accesibil oricărei persoane sănătoase, de a se implica activ în ajutorarea celor aflați în suferință și de a susține viața.

Acțiunea de donare de sânge a fost organizată de Centrul de Transfuzie Sanguină Oradea, miercuri, 29 martie a.c., în intervalul orar 08.00- 12.30, la Spitalul Municipal Aleșd.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus