Efecte produse în Bihor în urma manifestării fenomenelor meteorologice periculoase Reviewed by CD on . În seara zilei de luni, 27 martie a.c. și în cursul nopții de luni spre marți, 28 martie a.c., în intervalul orar 21.40 – 00.20, pompierii militari bihoreni au În seara zilei de luni, 27 martie a.c. și în cursul nopții de luni spre marți, 28 martie a.c., în intervalul orar 21.40 – 00.20, pompierii militari bihoreni au Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Efecte produse în Bihor în urma manifestării fenomenelor meteorologice periculoase

Efecte produse în Bihor în urma manifestării fenomenelor meteorologice periculoase

Efecte produse în Bihor în urma manifestării fenomenelor meteorologice periculoase

În seara zilei de luni, 27 martie a.c. și în cursul nopții de luni spre marți, 28 martie a.c., în intervalul orar 21.40 – 00.20, pompierii militari bihoreni au intervenit în localitățile Oradea, Șinteu și Viișoara, pentru înlăturarea efectelor fenomenelor meteorologice periculoase.

Astfel, pompierii Detașamentelor 1 și 2 Oradea au acționat în municipiu, pe strada Zidarilor, pentru înlăturarea unui copac căzut pe un autoturism și pe carosabil, pe strada Mierlei, pentru degajarea unei bucăți de tablă desprinsă de vântul puternic de pe acoperișul unui imobil, pe strada Independenței, pentru îndepărtarea bucăților de sticlă spartă din ferestrele unei clădiri, care prezentau pericol pentru trecători, respectiv pe strada Sofiei, pentru îndepărtarea unui copac prăbușit pe carosabil.

De asemenea, echipajele Detașamentului de Pompieri Marghita au acționat în Viișoara, pentru degajarea a doi stâlpi de telefonie, iar pompierii Stației Aleșd au intervenit în Șinteu, unde au înlăturat un arbore doborât de vântul puternic pe carosabil.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus