9 iunie – Ziua insistentei mentale Reviewed by CD on . Persoanele nascute pe 9 iunie afiseaza o dualitate permanenta. Pe de o parte, ei pot fi indivizi puternici, iar pe de alta parte, pot fi indivizi pasivi. De obi Persoanele nascute pe 9 iunie afiseaza o dualitate permanenta. Pe de o parte, ei pot fi indivizi puternici, iar pe de alta parte, pot fi indivizi pasivi. De obi Rating:
E╚Öti aici: Acas─â » Editorial»9 iunie – Ziua insistentei mentale

9 iunie – Ziua insistentei mentale

9 iunie – Ziua insistentei mentale

Persoanele nascute pe 9 iunie afiseaza o dualitate permanenta. Pe de o parte, ei pot fi indivizi puternici, iar pe de alta parte, pot fi indivizi pasivi. De obicei, in anumite domenii nativii demonstreaza calitati puternice si hotarate. In cazul altor domenii, in mod surprinzator, ei sunt refractari tocmai atunci cand este cazul sa actioneze. Este posibil ca ei sa fie hotarati si puternici la locul de munca, dar timizi in relatiile personale (in special in faza de initiere a acestor relatii). Alteori, din contra, ei vor demonstra mai putina ambitie si atractie in cazul carierei lor si vor fi mult mai dominanti acasa. Acesta dualitate poate exista chiar si in cadrul unui domeniu ce ii intereseaza si este in mod evident povocator pentru ei. Astfel, in special in sfera emotionala, ceilalti nu stiu intotdeauna la ce sa se astepte de la un nativ al zilei de 9 iunie. Persoanele apropiate vor fi intr-adevar surprinse de reactiile nativilor in cazul serviciului.

De obicei, in privinta ideilor, persoanele nascute pe 9 iunie sunt foarte predispuse sa greseasca. Ei nu renunta la ideile lor prea usor. Sunt sinceri, chiar brutali atunci cand critica punctele de vedere ale celorlalti. Intr-adevar, din cand in cand, ei pot parea exagerat de critici cu cei care sunt de partea lor (cei nascuti astazi nu considera loialitatea o virtute). Nativii zilei de 9 iunie pot deveni adevarati fanatici atunci cand vor sa se asigure ca ei si prietenii lor, familia lor sau asociatii lor sunt in totatlitate de acord.

Persoanele nascute pe 9 iunie au minti puerile si o orientare logica. Destul de des, ei se vor manifesta intr-o maniera imatura din punct de veder emotional. Din fericire, calitatile pozitive vor cantari mai greu decat asemenea copilarii. Cei nascuti astazi au un fel anume de a se comporta cu copiii. Daca nu au ei insisi copii, adesea lucreaza cu persoane tinere intr-o scoala profesionala sau ca voluntari si vor iubi copiii altor membrii ai familiei.

Nativii acestei zile trebuie sa se fereasca de expresia necontrolata a emotiilor primitive, in mod special cand este vorba de gelozie, manie, adoratie sau alte forme negative de manifestare. Pregatirea intelectuala este cheia in acest caz. Cultivarea obiectivitatii in locul haosului, imbunatatirea unor aspecte ale vietii, desfiintarea legaturilor artificiale si locurilor inchise pe care si le-au creat reprezinta provocari importante si in acelasi timp multumitoare. Integrarea este tema principala in acest caz, cat si transformarea intr-o persoana completa. Cand persoanele nascute pe 9 iunie reusesc sa aduca aspecte variate ale vietii lor la un loc, ei vor fi capabili sa obtina fericirea maxima si succesul in tot ceea ce fac. In caz ca nu reusesc acest lucru, ei raman compartimentati si inconsecventi ÔÇô extraordinari in anumite domenii si teribil de deficienti in altele.

*SFATURI: Incearca sa-ti stabilesti punctele forte drept standarde in cazul punctelor slabe. Intelegerea de sine si examinarea sunt cruciale. Retrage-te din tumultul vietii din cand in cand si mediteaza la anumite lucruri. Sporeste-ti creativitatea cand vrei sa te exprimi.

*PUNCTE FORTE: Sincer; Dotat; Logic.

*PUNCTE SLABE: Imatur emotional; Inconsecvent; Neintegrat.

Comenteaz─â

┬ę 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus