20 iunie – Ziua atractiei extaziante. Reviewed by CD on . Nativii zilei de 20 iunie au o modalitate aparte prin care starnesc sentimentele puternice ale celorlalti. Persoanele exceptionale nascute astazi pot chiar expe Nativii zilei de 20 iunie au o modalitate aparte prin care starnesc sentimentele puternice ale celorlalti. Persoanele exceptionale nascute astazi pot chiar expe Rating:
E╚Öti aici: Acas─â » Vorba Bun─â»20 iunie – Ziua atractiei extaziante.

20 iunie – Ziua atractiei extaziante.

20 iunie – Ziua atractiei extaziante.

Nativii zilei de 20 iunie au o modalitate aparte prin care starnesc sentimentele puternice ale celorlalti. Persoanele exceptionale nascute astazi pot chiar experimenta sau permite altora sa experimenteze o pierdere a orientarii rationale sau o stare de inaltare. O astfel de stare in cazuri extreme poate fi transanta, extazianta si chiar isterica. Puterile ESP, abilitatile psihice si previzionale nu sunt ceva neobisnuit pentru nativii zilei de 20 iunie.
Intr-adevar, cei nascuti astazi trebuie sa isi pastreze rationalitatea, ei trebuie, din cand in cand, sa isi examineze logica, deoarece atunci cand este folosita pentru a servi doar in sfera pur emotionala poate sa ii faca sa nu fie deloc rezonabili. Sa-i convinga pe ceilalti, atat cat ii priveste sau nu pe ei, este extrem de atractiv multora dintre cei nascuti pe 20 iunie. Din nefericire, ei nu sunt intotdeauna toleranti cu ideile diferite de ale lor si le pot considera o amenintare. De fapt, nativii zilei de 20 iunie isi doresc sa fie mereu in consens cu mediul lor social care ii sprijina si simpatizeaza, in ciuda punctelor de vedere adesea extreme.
Indiferent cat de sensibili sau rationali par sa fie cei nascuti pe 20 iunie, de obicei ei dispun de o rationalitate implicita in ceea ce fac. Datorita acestei caracteristici, emotivitatea si sentimentalismul par sa formeze vartejuri in jurul lor. Nici ei insisi si nici cei cu care sunt implicati nu pot recunoaste faptul ca prea multa agitatie, instabilitate sau aventura pot fi rezultatul fortelor ce izvorasc din strafundul nativilor zilei de 20 iunie. Acest lucru nu sugereaza ca vietile celor nascuti pe 20 iunie trebuie sa fie neaparat haotice sau inconsistente. Intr-adevar, in ceea ce priveste puterilor lor ÔÇťmagiceÔÇŁ, nativii acestei zile nu numai ca sunt capabili sa starneasca sentimente, cat sa si le controleze si directioneze.
In ciuda faptului ca au o un loc aparte pentru ceea ce simt pentru parinti, prieteni, copii si alte persoane apropiate lor, cei nascuti aproape de solstitiul de vara sunt adesea inconstienti de amploarea influentei lor. Datorita acestui lucru, sugestiile, preferintele si dorintele pot fi schimbate la nivel pur inconstient. Asadar, este de datoria persoanele nascute pe 20 iunie, indiferent de cat de mult ar prefera sa nege acest lucru, sa fie constiente de puterea impactului lor asupra celorlalti, si sa o indeparteze pentru a nu crea probleme.
Desi nativii zilei de 20 iunie sunt foarte sensibili la sentimente, din cand in cand ei pot fi insensibili la problemele celorlalti. Astfel este important pentru ei sa ia masuri in ceea ce priveste insusirea atributelor umane simple de bunatate, consideratie si acceptare si sa diminueze cauzele ce nasc gelozie, manie si invidie. Totusi, nativii zilei de 20 iunie trebuie sa invete sa isi exprime sentimentele intr-un mod liber si intr-o maniera moderata. Ei trebuie sa isi cultive calmul, atat in interior, cat si in exterior.
*SFATURI: Fii constient de sentimentele tale profunde si de efectul pe care il poti avea asupra celorlalti. Pastreaza-ti capul limpede. Foloseste-ti inteligenta si exprima-ti sentimentele. Nu incerca sa-ti inabusi sentimentele.
*PUNCTE FORTE:
Emotional
Excitant
Fermecator
*PUNCTE SLABE:
Extrem de emotional
Reprimat
Distructiv

Comenteaz─â

┬ę 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus