21 iunie – Ziua incantarii lumesti. Reviewed by CD on . Cei nascuti pe data de 21 iunie sunt obsedati de viata din toate punctele de vedere. Indiferent daca sunt intelectuali sau sentimentali, aristocrati sau oameni Cei nascuti pe data de 21 iunie sunt obsedati de viata din toate punctele de vedere. Indiferent daca sunt intelectuali sau sentimentali, aristocrati sau oameni Rating:
E╚Öti aici: Acas─â » Vorba Bun─â»21 iunie – Ziua incantarii lumesti.

21 iunie – Ziua incantarii lumesti.

21 iunie – Ziua incantarii lumesti.

Cei nascuti pe data de 21 iunie sunt obsedati de viata din toate punctele de vedere. Indiferent daca sunt intelectuali sau sentimentali, aristocrati sau oameni de rand, nativii sunt insetati de noi experiente lumesti. Cei care traiesc in tari dezvoltate ajung sa simbolizeze tot ceea ce este bun sau rau in aceste societati. Uneori, sunt foarte priceputi in ceea ce priveste afacerile banesti. Atunci cand lucreaza sau sunt implicati in afacerile familiei pot fi chiar stralucitori. Sunt in mod extraordinar orientati spre succes. Nativii au tendinta de a deveni tiranici, dar tousi tolereaza propriile abateri de la codul etic. Faptul ca data de 21 iunie este ziua solstitiului de vara (cea mai lunga zi si cea mai scurta noapte a anului) simbolizeaza puternica legatura a nativilor cu lumea.
Toti cei nascuti in aceasta zi, chiar si intelectualii, au latura senzuala foarte accentuata. Idiferent cat de cinice, ironice sau logice sunt persoanele nascute pe data de 21 iunie, ele pot deveni cu usurinta sclave ale vietii private sau ale unei legaturi amoroase. Multi dintre cei mai evoluati nativi ai acestei zile traiesc o viata plina de entuziasm, ceea ce demonstreza cat de bine pot imbina placerile mintii cu cele trupesti. Intr-adevar, gandurile lor sunt pasionale, iar tacticile de a cuceri sunt pline de viclenie si chiar foarte bine gandite. Aceste persoane fac parte din acea categorie restransa a oamenilor pentru care partea fizica si partea psihica comunica cu adevarat bine. Nativii urmaresc neobositi sa ajunga la aceasta comuniune intre fizic si psihic.
In mod evident, persoanele nascute pe data de 21 iunie sunt pasionale. Nativii zilei sunt in mod frecvent confruntati cu doua situatii: sunt considerati de altii persoane frumoase si atragatoare sau sunt ei insisi atrasi de frumusetea fizica. Indiferent de caz, in mod frecvent, situatia va fi asemanatoare celei din ÔÇťFrumoasa si bestiaÔÇŁ.
Datorita entuziasmului si puternicei dorinte de a reusi, persoanele nascute pe data de 21 vor inlatura orice obstacol care le sta in cale. Personalitatea acestor nativi pare a avea o anumita influenta magica asupra celor din jur. In mod frecvent, ei vor ocupa pozitia cheie in familie, in cadrul cercurilor sociale sau in viata profesionala. Cei nascuti in aceasta zi pot avea succes daca vor alege o cariera politica. Daca nu vor fi implicati in politica, in mod sigur ei vor lua parte, chiar si din intamplare, la construirea unui sistem social triumfator.
Persoanele nascute pe data de 21 iunie trebuie sa fie atente sa nu depaseasca limitele in privinta propriilor pasiuni- indiferent daca este vorba de critici, idei, sex sau de relatiile sociale. Uneori acesti nativi cred ca fac parte dintr-o lume in care totul este permis. Din aceasta cauza vor fi macinati de egoism, distrusi de propriile pasiuni sau vor deveni prea obsedati de interesele personale.
Acesti nativi sunt tipul de persoane care devin foarte usor dependente. Unii dintre cei nascuti in aceasta zi de 21 iunie sunt dependenti de munca si din aceasta cauza le poate fi foarte greu, daca nu chiar imposibil, sa intemeieze o relatie personala. Pot fi foarte pretentiosi. Din acest motiv, relatiile profesionale, de prietenie sau de familie cu acesti nativii sunt destul de dificile. Descoperirea propriei spiritualitati poate fi singura cale prin care se pot indeparta de grijile zilnice.
*SFATURI: Nu lasa propriul ego sa te domine. Daca tu iti permiti libertatea totala, ceilalti ce ar trebui sa faca? Permite-le celorlalti sa aiba propriile indatoriri. Nu mai fi atat de stapan pe ceilalti si nu ii mai controla atat de mult pe cei din jurul tau. Pastreaza-ti apetitul pentru placeri si pentru distractii in momentele potrivite.
*PUNCTE FORTE:
Pasionali
Critici
Senzuali
*PUNCTE SLABE:
Necontrolati
Dependenti
Dictatoriali

Comenteaz─â

┬ę 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus