17 iunie – Ziua fortei dibace. Reviewed by CD on . Persoanele nascute pe 17 iunie iau foarte in serios ceea ce fac. Indiferent cat de relaxati sau detasati pot parea in fata celorlalti, ei intentioneaza sa isi a Persoanele nascute pe 17 iunie iau foarte in serios ceea ce fac. Indiferent cat de relaxati sau detasati pot parea in fata celorlalti, ei intentioneaza sa isi a Rating:
E╚Öti aici: Acas─â » Editorial»17 iunie – Ziua fortei dibace.

17 iunie – Ziua fortei dibace.

17 iunie – Ziua fortei dibace.

Persoanele nascute pe 17 iunie iau foarte in serios ceea ce fac. Indiferent cat de relaxati sau detasati pot parea in fata celorlalti, ei intentioneaza sa isi atinga obiectivele si sa-si asume responsabilitatile fata de membrii familiei si fata de prieteni. Ei pot lasa impresia ca au o viata destul de bine pusa la punct. Din nefericire, in timp ce cererile pe care le au de la ei insisi sunt mari ei pot la fel de bine sa plaseze o povara grea si pe umerii celor apropiati lor. Daca au angajati si discipoli sinceri, ei pot fi extrem de moralizatori, rigurosi si vor cere sa li se asculte dorintele.

Nativii zilei de 17 iunie sunt puerili in gandire si actiune si, in consecinta, cam nerabdatori cu cei care lucreaza cu ei. In mod normal, cei nascuti astazi nu se remarca in calitate de buni profesori pentru ca le lipseste rabdarea necesara si intelegerea de a explica invatacelului sau studentului. Este si mai dificil pentru o persoana nascuta pe 17 iunie sa stea linistita cand munca ei este facuta de mantuiala. Dintr-o singura clipire ei fac treaba de unii singuri.

Cei nascuti astazi pot fi extrem de convingatori prin argumentelor lor. De asemenea, ei sunt adeptii situatiilor tensionate pentru a-i determina pe ceilalti sa faca ce doresc ei. Nativii mult mai evoluati sau mai talentati au tendinta de a fi influentabili in domeniul lor de activitate, chiar si atunci cand s-au retras din lupta.
De obicei, prezenta fizica si psihica puternica este o caracteristica a celor nascuti astazi. Totusi, capacitatile intuitive si emotionale pot lipsi. Nativii zilei de 17 iunie pot fi aspri, chiar imposibil de abordat la un nivel emotional mai profund. Multi dintre cei nascuti astazi sunt persoane in care nu poti avea incredere sau persoane impulsive. Deoarece adesea demonstreaza ca pot fi maturi si responsabili pentru o persoana irascibila.
Nativii zilei de 17 iunie sunt foarte buni planificatori, proiectanti, sau adepti ai calatoriilor, deoarece majoritatea manifesta un simt inascut al orientarii si intelegerii realitatilor spatiale. Metodele lor sunt unice si uneori nu isi dau seama ca nu urmeaza cea mai usoara cale. In plus, anumiti nativi ai acestei zile vor reusi sa ii dezamageasca pe ceilalti. Acesta poate fi un joc inofensiv, dar ca orice joc trebuie intretinut si tinut sub control. Cei nascuti pe 17 iunie trebuie sa evite jocurile de noroc. Desi pot fi inteligenti, sunt foarte atrasi de joc si devin vulnerabili atunci cand pierd. De asemenea, sunt atrasi in activitati lipsite de scrupule. Intr-adevar, nativii mai putin evoluati ai zilei de 17 iunie se remarca drept excelenti artisti. Totusi, oricare ar fi caracterul lor moral, cei nascuti astazi par sa nu fie incomodati de faptul ca au discipoli care le impartasesc cauza.
*SFATURI: Incearca sa ii lasi pe ceilalti sa isi faca singuri treburile. Nu trebuie sa cauti sa ii tot convingi la nesfarsit. Evita sa fii lipsit de scupule. Ai grija de adevar, nu de iluzie. Nu ii folosi pe ceilalti in scopurile tale personale.
*PUNCTE FORTE:
Convingator
Material
Constient de spatiu
*PUNCTE SLABE:
Inabordabil
Indulgent
Nerabdator

Comenteaz─â

┬ę 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus