19 iunie – Ziua scanteiei. Reviewed by CD on . Nativii zilei de 19 iunie scot la iveala ce este mai bun sau mai rau in altii. Foarte rar ei vor fi cufundati in apatie. Reusesc sa obtina raspunsuri temeinice, Nativii zilei de 19 iunie scot la iveala ce este mai bun sau mai rau in altii. Foarte rar ei vor fi cufundati in apatie. Reusesc sa obtina raspunsuri temeinice, Rating:
E╚Öti aici: Acas─â » Vorba Bun─â»19 iunie – Ziua scanteiei.

19 iunie – Ziua scanteiei.

19 iunie – Ziua scanteiei.

Nativii zilei de 19 iunie scot la iveala ce este mai bun sau mai rau in altii. Foarte rar ei vor fi cufundati in apatie. Reusesc sa obtina raspunsuri temeinice, chiar si atunci cand nu abordeaza un stil provocator de actiune. Numai pezenta lor poate fi intr-un fel anume intimidanta si poate starni conflict. Pornirea lor puternica si stapanirea de sine pot, de asemenea, inspira admiratie.
Femeile nascute astazi sunt extrem de convingatoare, orientate si stiu exact ce vor de la viata. Acest lucru este valabil si in ceea ce priveste cariera si progresul educational, o relatie extrem de bine ancorata din punct de vedere sentimental sau stabilitate financiara. Barbatii nascuti pe 19 iunie, pe de alta parte, sunt in general tipul stabil, ce se mentin pe pozitie indiferent ce le rezerva soarta (dar sunt in aceeasi masura niste conducatori). Atat femeile, cat si barbatii nascuti astazi au tendinta de a stabili derularea activitatilor in jurul lor.
Desi nativii zilei de 19 iunie sunt admirabili pentru ca nu cedeaza la presiunile din exterior, uneori, ei pot fi inflexibili, nu agreeaza compromisurile si nu vor sa renunte la dorintele, aspiratiile si credintele lor.
Persoanele nascute pe 19 iunie au un efect stimulator si sunt capabile sa puna capat oricarei tentative de lene din partea celorlalti. Convingerile lor puternice si curajul de a actiona hotarat sunt un exemplu pozitiv pe care acestia il pot da. Desi metodele lor de a-i motiva pe altii pot parea mai degraba un drog puternic, nu se poate nega faptul ca un imbold este necesar din cand in cand. De asemenea, desi ceilalti pot avea resentimente deoarece sunt mereu indemanti de la spate, ei vor aprecia intentiile bune ale unui nativ al zilei de 19 iunie.
O adevarata problema pentru cei nascuti pe 19 iunie poate fi incapacitatea sau refuzul de a recunoaste limitele atat in cazul lor, cat si in cel al rolului lor social. Surmenajul sau ritmul de viata prea alert ii pot pune in pericolul de a face o cadere nervoasa si chiar de a intra in situatii extrem de dificile. Este posibil ca ei sa lucreze foarte bine, chiar excelent in conditii de stres, dar in timp un asemenea stres ii poate secatui de vlaga. Cei nascuti astazi ar trebui sa ia in considerare efectul stilului lor de viata agitat care se rasfrange asupra familiei si celor dragi. Acestia nu vor fi intotdeauna de acord cu o asemenea lupta continua.
In cazul in care nativii zilei de 19 iunie pot deveni mult mai constieniti de ceea ce se intampla cu ei insisi si cu lumea din jurul lor, ei vor evita sa-si consume energia si sa isi sporeasca sansele de a reusi. In evolutia lor, nativii trebuie sa-si acorde sansa de a alege si libertatea de a ocoli uneori obstacolele.
*SFATURI: Gandeste-te mai mult. Evita sa ramai blocat intr-un anume rol sau pe o anumita cale pe care ai ales-o. Tine cont de sentimentele celorlalti si accepta uneori sa faci compromisuri.
*PUNCTE FORTE: Implicat; Perseverent; Orientat spre provocare
*PUNCTE SLABE: Provocator; Tulburat; Inconstient

Comenteaz─â

┬ę 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus