18 iunie – Ziua securitatii financiare. Reviewed by CD on . Persoanele influente nascute pe 18 iunie actioneaza adesea prin metode ascunse si isi exercita influentele in spatele scenei. Avand un efect personal mare asupr Persoanele influente nascute pe 18 iunie actioneaza adesea prin metode ascunse si isi exercita influentele in spatele scenei. Avand un efect personal mare asupr Rating:
E╚Öti aici: Acas─â » Vorba Bun─â»18 iunie – Ziua securitatii financiare.

18 iunie – Ziua securitatii financiare.

18 iunie – Ziua securitatii financiare.

Persoanele influente nascute pe 18 iunie actioneaza adesea prin metode ascunse si isi exercita influentele in spatele scenei. Avand un efect personal mare asupra celorlalti, chiar sfidand limitele timpului si spatiului, cei nascuti astazi sunt capabili sa-si transmita energiile de la distanta prin ganduri foarte puternice. Din acest motiv, nu este bine sa ti-i faci dusmani. Nativii zilei de 18 iunie sunt extrem de priceputi in manuirea banilor. In special femeile nascute in aceasta zi vor sti intotdeauna cum sa fac rost de bani si ce sa faca cu ei.
Destul de interesant este ca multe dintre nativele acestei zile de 18 iunie nu se remarca extraordinar de mult la inceputul carierei lor, ci mai tarziu devin niste persoane super capabile si de incredere. In acest sens, ele sunt luptatoare, capabile sa infrunte mari dezavantaje si traume din copilarie. Acest lucru le face sa inteleaga bine frustrarile celorlalti si se vor remarca in calitate de consilieri. Alaturi de barbatii nascuti astazi ele au un potential ridicat de organizatori si administratori.
Barbatii nascuti pe 18 iunie se bazeaza pe farmecul lor personal si pe talentele cu care ii fac pe celalti sa ii indrageasca. Le palce sa fie in varf si cer o doza mare de adoratie din partea familiei, prietenilor si publicului. Astfel ei pot avea probleme de ego. Barbatii mai evoluati nascuti pe 18 iunie au nevoie de o atentie excesiva si devin puternici, indivizi impliniti. In general, cultivarea modestiei adevarate si umilintei este un obiectiv ce merita efortul barbatilor nascuti pe 18 iunie.
De obicei, persoanele nascute pe 18 iunie sunt parinti extraordinari. Ei inteleg nevoile copiilor atat pentru distractie cat si pentru organizare. Ei investesc foarte des timpul necesar si interesul in indatoririle de parinti si ii vor face pe copiii lor sa inteleaga ca lor chiar le pasa de ei. De asemenea, ei recunosc avantajele unui camin sigur din punct de vedere financiar. Totusi, ei nu isi vor rasfata copii si vor fi foarte fermi in chestiuni pe care le considera de o importanta vitala. Dezvoltarea caracterului copiilor este ceea ce pretuiesc mai mult.
Cei nascuti pe 18 iunie sunt jucausi si le place distractia. In acelasi timp, ei pot fi temperamente artagoase si, desi par persoane blande, ei actioneaza destul de dur cu cei care incalca legile moralitatii. Destul de des, atitudinea lor este ÔÇ× traieste si lasa-i si pe altii sa traiascaÔÇŁ, dar nu vei trece de ei atunci cand este vorba de domenii ce implica onoare si incredere. Cea mai buna cale de a-i atrage este prin amuzament deoarece este destul de dificil pentru ei sa refuze distractia si bucuria oferita de diferitele jocuri de seductie.
Nativii zilei de 18 iunie sunt de obicei fideli partenerilor, familiei si prietenilor. Ei sunt tentati din cand in cand de alticineva, dar foarte rar ii vor abandona pe cei dragi in favoarea altcuiva. De asemenea, ei sunt prieteni excelenti, responsabili, dar pot fi in acelasi timp si manipulativi si ciudati, doua caracteristici pe care ar trebui sa incerce sa le diminueze. Deoarece se plictisesc destul de usor, ei sunt intr-o permanenta cautare de divertisment si schimbare. Aceste calitati sunt mai degraba imorale, prin natura lor si in anumite cazuri ii vor duce la ruina.
*SFATURI: Incearca sa aduci la un singur loc toate varietatile vietii tale. Fa uz de toate fortele de care dispui in fiecare domeniu in parte. Incearca sa elimini sau cel putin sa intelegi caracteristicile deficitare. Din cand in cand, retrage-te din tumultul vietii.
*PUNCTE FORTE: Activ; Priceput cu banii; Influent
*PUNCTE SLABE: Manipulati; Ciudat; Neobosit

Comenteaz─â

┬ę 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus