15 iunie – Ziua seductiei placute. Reviewed by CD on . Persoanele nascute pe 15 iunie depind de farmecul lor pentru a ajunge acolo unde doresc. Astfel, principalele lor talente sunt directionate spre exterior si ii Persoanele nascute pe 15 iunie depind de farmecul lor pentru a ajunge acolo unde doresc. Astfel, principalele lor talente sunt directionate spre exterior si ii Rating:
Ești aici: Acasă » Editorial»15 iunie – Ziua seductiei placute.

15 iunie – Ziua seductiei placute.

15 iunie – Ziua seductiei placute.

Persoanele nascute pe 15 iunie depind de farmecul lor pentru a ajunge acolo unde doresc. Astfel, principalele lor talente sunt directionate spre exterior si ii implica pe ceilalti. Nativii zilei de 15 iunie trebuie sa fie apreciati pentru farmecele lor seducatoare in cadrul locului de munca. Acest lucru este marca lor speciala de seductie. Cei nascuti astazi detin o modalitate prin care ii castiga pe ceilalti de partea lor, ii transforma in adeptii punctului lor de vedere si stiu sa scoata ce este mai bun din ei. Majoritatea nativilor zilei de 15 iunie vor sa se simta apreciati. Nativii mai putin evoluati sunt mult mai calculati si au planuri ascunse. Banii pot fi foarte importanti pentru acest tip de nativi.

Sa fie atragatori, in sensul larg, este o mare problema pentru cei nascuti pe 15 iunie. In cazul in care nu sunt inzestrati de la natura cu o infatisare placuta, ei isi vor folosi inteligenta pentru a seduce. Daca aceasta metoda nu functioneaza, ei isi vor folosi siretenia, pentru a atrage atentia celorlalti asupra lor. Ei au o modalitate aparte prin care fac sexul opus sa depinda de ei. De obicei ei vor folosi o combinatie a farmenelor mai sus mentionate si vor face in asa fel incat sa devina indispensabili. Orice modalitate de manipulare pe care o abordeaza este total deschisa si in nici un caz ascunsa. De obicei, jocul este placut pentru ambele parti implicate.

Nativii zilei de 15 iunie se specializeaza in cunoasterea oamenilor si sunt capabili sa se foloseasca de lucrurile pe care le stiu. Adesea, persoanele care lucreaza pentru o cauza sau o companie pot fi foarte valorosi in atragerea publicului spre un produs sau serviciu. Relatiile cu publicul si publicitatea sunt domenii extrem de potrivite pentru ei. Intr-adevar, orice profesie ce implica „a momi la carlig si a prinde pestele” este unul din talentele lor.

Nativii zilei de 15 iunie sunt adeptii ghidarii copiilor pentru ca inteleg motivatiile tineretii. De obicei, ei vor fi foarte buni ca parinti, dar vor face si cateva greseli. Ii vor rasfata teribil sau ii vor manipula.

Daca un club sau o organizatie cauta un colector de fonduri, nativii sunt cei mai potriviti. Daca o afacere depinde de cum intra oamenii in magazinul respectiv, nativii zilei de 15 iunie vor sti cum sa-i atraga pe clienti si cum sa-i faca sa cumpere de la ei. Ei sunt inzestrati cu o intuitie teribila. Stiu cat sa intinda coarda si cand sa renunte. Cu cat inainteaza in varsta, cu atat sunt mai buni in acest sens. Nativii vor fi foarte rar intalniti in situatia de a urma obiective imorale, deoarece pe ei ii intereseaza mai mult derularea lucrurilor decat obiectivul in sine. Cel mai adesea, modul lor de a-i fermeca pe ceilalti este incantator pentru cei din jurul lor. Totusi, ceea ce sunt ei cu adevarat, identitatea lor reala poate ramane pe veci un mister, nu numai pentru ceilalti, ci chiar si pentru ei insisi. Nativii mai evoluati nu joaca doar in rolul de seducatori. Uneori, ei incearca sa fie totusi curtenitori, dar raman deschisi catre influentele exterioare, posibil catre formele mai evoluate ale constiintei si gandului.

*SFATURI: Aduna-ti valorile interioare si construieste un sistem puternic bazat pe ele, care sa nu depinda de reactiile celorlalti. Invata sa fii singur si sa te bucuri de acest lucru. Ai mai multa incredere in tine insuti.

*PUNCTE FORTE: Atractiv; Senzual; Inteligent.

*PUNCTE SLABE: Manipulator; Cheltuitor.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus