8 iunie – Ziua individualismului influent Reviewed by CD on . Majoritatea celor nascuti pe 8 iunie demonstreaza abilitati mentale extrem de dezvoltate ce pot fi foarte bine puse in aplicare in domeniul stiintific, in secto Majoritatea celor nascuti pe 8 iunie demonstreaza abilitati mentale extrem de dezvoltate ce pot fi foarte bine puse in aplicare in domeniul stiintific, in secto Rating:
E╚Öti aici: Acas─â » Editorial»8 iunie – Ziua individualismului influent

8 iunie – Ziua individualismului influent

8 iunie – Ziua individualismului influent

Majoritatea celor nascuti pe 8 iunie demonstreaza abilitati mentale extrem de dezvoltate ce pot fi foarte bine puse in aplicare in domeniul stiintific, in sectorul umanist sau in arta. In calitate de conducatori de familie (acest lucru este valabil in special pentru femei) ei demonstreaza un sentiment puternic al responsabilitatii. Ei demonstreaza ca sunt persoane de caracter si stabile in momentul in care apar conflicte. Totusi, nativii mai talentati se manifesta cat mai excentric si mai iesit din comun cu putinta. Echilibrul lor mental poate fi destul de precar datorita ego-ului lor sensibil si grupului social restrans in care convietuiesc.

Nativii zilei de 8 iunie sunt cunoscuti ca persoane care nu iau in considerare consecintele actiunilor lor. Ei nu execleaza nici in ceea ce priveste diplomatia. Astfel, o singura greseala ii poate ruina sau poate anula ani intregi de munca. In astfel de cazuri, planificarea temeinica si obiectivitatea sunt cruciale pentru finalizarea cu succes a proiectelor. Nativii foarte talentati sau creativi simt uneori nevoia sa se retraga din tumultul vietii de zi cu zi. Insa, in timpul acestor perioade de reincarcare a bateriilor sau de recapatare a inspiratiei, ei trebuie sa mentina legatura cu lumea si evenimentele mondene. Oricum, nativii acestei zile nu sunt cele mai sociabile persoane (chiar daca studiul oamenilor este pasiunea lor arzatoare). Nativii zilei de 8 iunie se vor simti confortabil si recompensati in prezenta celorlalti atunci cand vor face parte din cluburi, se vor ocupa de lucrari sociale sau isi vor practica activitatile preferate.

In tentativa lor de a fi corecti, cei nascuti astazi pot deveni moralisti. Din dorinta de a fi curajosi ei isi pot dezvolta tendintele agresive. De asemenea, oamenii nascuti pe 8 iunie, chiar si cei nonconformisti, pot deveni predicatori sau exagerat de moralizatori. Ei solicita celorlalti o toleranta pe care ei insisi nu o acorda. Pe de alta parte, nativii asteapta loialitate de la ceilalti, dar in acelasi timp dau si ei dovada de aceasta (in special in ceea ce priveste familia si prietenii). Totusi, pentru a progresa in dezvoltarea lor personala, cei nascuti astazi trebuie sa-si controleze sentimentele de vinovatie asociate unui simt exagerat al datoriei.

Datorita cresterii continue a cererilor ce insotesc ascensiunea pe scara succesului si datorita rezistentei lor scazute la stress, multi dintre cei nascuti pe 8 iunie sunt cei mai fericiti atunci cand ajung la un nivel de performanta la care ei opereaza satisfacator si unde stageneaza de obicei. Pe de alta parte, cei destinati sa ocupe pozitii superioare in firme sau in afacerile proprii trebuie sa fie pregatiti sa faca fata singuratatii si dificultatilor ce insotesc inevitabil o urcare in varful piramidei. De asemenea, ei sunt foarte constienti de realitatea vietii acolo sus. Cand ocupa posturi de raspundere sau care implica autoritate, persoanele nascute pe 8 iunie trebuie sa pastreze viu in minte faptul ca orice lipsa de comunicare intre ei si angajatii lor sau public nu va face altceva decat sa le intensifice stresul. Asadar, ei trebuie sa pastreze canale de comunicare deschise ce vor permite un schimb usor de informatii si discutarea problemelor. Daca aceste cateva cerinte sunt indeplinite, mintile lor vor ramane libere sa isi ia zborul, sa inoveze, sa puna in practica teoriile si planurile cu rezultate extraordinare ce vor constitui un avantaj si pentru ceilalti.

*SFATURI: Tine sub control aspectele moraliste si critice in ceea ce te priveste. Ia in consideratie cu grija standardele pe care le stabilesti (in cazul tau si al celorlalti). Relaxeaza-te. Multumeste-te cu locul in care te afli, cel putin pentru moment. Nu lasa ambitia sa-ti conduca viata.

*PUNCTE FORTE: Respectuos; Priceput din punct de vedere tehnic; Individualist.

*PUNCTE SLABE: Stresat; Extrem de zelos; Predispus la greseala

Comenteaz─â

┬ę 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus