Ziua de 1 Martie, sărbătorită de poliţiştii bihoreni în trafic Reviewed by CD on . Astăzi, 1 martie a.c., începând cu ora 11.00, continuând tradiţia anilor precedenţi, poliţiştii Serviciului Rutier şi poliţiştii Compartimentului de Prevenire a Astăzi, 1 martie a.c., începând cu ora 11.00, continuând tradiţia anilor precedenţi, poliţiştii Serviciului Rutier şi poliţiştii Compartimentului de Prevenire a Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Ziua de 1 Martie, sărbătorită de poliţiştii bihoreni în trafic

Ziua de 1 Martie, sărbătorită de poliţiştii bihoreni în trafic

Ziua de 1 Martie, sărbătorită de poliţiştii bihoreni în trafic

Astăzi, 1 martie a.c., începând cu ora 11.00, continuând tradiţia anilor precedenţi, poliţiştii Serviciului Rutier şi poliţiştii Compartimentului de Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au acţionat în trafic, în municipiul Oradea și pe toate drumurile naționale din județ, pentru a oferi doamnelor şi domnişoarelor participante la trafic mărţişoare şi recomandări preventive, marcând astfel, simbolic, Ziua de 1 Martie.

Mărțișoarele pe care polițiștii le-au oferit au fost realizate de elevii de gimnaziu implicați în activitățile preventive desfășurate de polițiștii Compartimentului De Analiză și Prevenire a Criminalității în cadrul proiectului „Școala Siguranței Tedi”. Elevii Colegiului Național „Iosif Vulcan” din municipiul Oradea, cei ai școlilor gimnaziale „Oltea Doamna”, „Octavian Goga”, „Dimitrie Cantemir din Oradea, precum și cei din școlile gimnaziale „Nicola Bogdan” din Vașcău, „Georgiu Popa” din Câmpani și Școala Gimnazială nr.1 din Nucet au realizat peste 300 de mărțișoare pentru a le transmite conducătorilor auto un mesaj preventiv legat de comportamentul acestora în trafic. Pe spatele fiecarui mărțișor se regăsește prenumele copilului care l-a realizat și școala de unde acesta provine.

Pe lângă mărțișoare, simboluri ale renaşterii naturii, polițiștii rutieri le-au oferit conducătoarelor auto și sfaturi şi recomandări preventive pentru a preveni victimizarea acestora prin accidente rutiere.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus