Incendiu în Valea Cerului provocat, cel mai probabil, de un copil Reviewed by CD on . Miercuri, 28.02. a.c., în jurul orei 18.10, în urma unui apel primit prin Sistemul Unic 112, în dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana Miercuri, 28.02. a.c., în jurul orei 18.10, în urma unui apel primit prin Sistemul Unic 112, în dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incendiu în Valea Cerului provocat, cel mai probabil, de un copil

Incendiu în Valea Cerului provocat, cel mai probabil, de un copil

Incendiu în Valea Cerului provocat, cel mai probabil, de un copil

Miercuri, 28.02. a.c., în jurul orei 18.10, în urma unui apel primit prin Sistemul Unic 112, în dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana” al județului Bihor, echipajele Detaşamentului de Pompieri Marghita au fost alertate pentru stingerea unui incendiu produs la un depozit de furaje din cadrul unei gospodării situate în localitatea Valea Cerului, comuna Suplacu de Barcău.

În urma incendiului, provocat, cel mai probabil, de jocul unui copil (în vârstă de 4 ani) cu focul, au ars aproximativ 4 tone fân, circa 80 de snopi coceni de porumb şi o suprafaţă de aproximativ 25 de metri pătraţi din acoperişul construcției auxiliare.

Din fericire, copilul nu a fost rănit.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus